Lan bırak Croc işleneli 15 sene olmuş. Dof daha bir kaç yıl önce işlendi ama son ankette kafa kafaya gittiler. Bu durumda da benzer olur mu diye sordum.Biraz bu işten anlıyorlarsa Doffy alır ama bekleyip göreceğiz.
Yok yav sende abartma. 4 kere falan attım oy o da aklıma geldikçe.Sanki 10000 oy basmış da gelmiş soruyor hissi aldım.
İşlenmesine gerek mi var yahu? Marineford'da herkese küfür edip kaçmadı mı Crocodile? Ayrıca bir filmleri hesaba katmıyoruz ama millet onları da izleyip gaza geliyor Crocodile da en son film yıldızıydı.Lan bırak Croc işleneli 15 sene olmuş. Dof daha bir kaç yıl önce işlendi ama son ankette kafa kafaya gittiler. Bu durumda da benzer olur mu diye sordum.
Sonuçta bu noktada Croc'un daha beğenildiği aşikar oluyor. Demek istediğimi anlamışsındır.
zoro maşallah yani fanlar uçuyo10 Ocak 2021
Okyanusya: Zoro-Luffy-Law
Asya: Luffy-Zoro-Sanji
Kuzey Amerika: Luffy-Zoro-Sanji
Japonya: Zoro-Sanji-Luffy
Latin Amerika ve Karayipler: Zoro-Luffy-Sanji
Avrupa: Zoro-Luffy-Law
Orta Doğu: Zoro-Luffy-Sanji
Afrika: Zoro-Luffy-Sanji
Ben de bu kadar beklemiyordum kaçıncı olacağını merak etmeye bile başladım.Reyiz beklediğimden iyi gidiyor. Luffy çok aşırı çizilince biraz yüzü eskidi sanırsam.
Kıskançzoro maşallah yani fanlar uçuyo
benim bu kadar sevenim yok be abi?Kıskanç
Küfür edip kaçtı ne lan? Kimden kaçmış Croc.İşlenmesine gerek mi var yahu? Marineford'da herkese küfür edip kaçmadı mı Crocodile? Ayrıca bir filmleri hesaba katmıyoruz ama millet onları da izleyip gaza geliyor Crocodile da en son film yıldızıydı.
Böyle daha gerçekçi oldubenim sevenim yok be abi?