Thriller Bark'ta E.oda üstüne basa basa Zoro daha dayanıklıdır olayını gösterdikten sonra...Olaya son vermeye geldim.En dayanıklısı Luffy'dir.Tamam konuyu kapatın beyler
http://i75.photobucket.com/albums/i307/Cyckness/19-1.jpg
Thriller Bark'ta E.oda üstüne basa basa Zoro daha dayanıklıdır olayını gösterdikten sonra...Olaya son vermeye geldim.En dayanıklısı Luffy'dir.Tamam konuyu kapatın beyler
Zoro'nun tayfanın en dayanıklısı olması bazı insanların zoruna gidiyor. Vallahi saldırma amaçlı demiyorum bunu, bariz adamlar içerleniyor bu durumdan dolayı. Çok ilginç vallahi.Thriller Bark'ta E.oda üstüne basa basa Zoro daha dayanıklıdır olayını gösterdikten sonra...
Luffy o kadar hasarı varken savaştı.Zoro tamam dayanıklı ama O halde üflesen ölücek kıvamdaydı..:/Thriller Bark'ta E.oda üstüne basa basa Zoro daha dayanıklıdır olayını gösterdikten sonra...
http://i75.photobucket.com/albums/i307/Cyckness/19-1.jpg
Ben de Zoro'nun daha dayanıklı olduğunu düşünüyor gibiyim ama Oda'nın üstüne basa basa gösterdiğini hiç sanmıyorum.Zoro ölmedi diye mi kesinlikle daha dayanıklıdır diyorsun yoksa başka bir sebebi mi var?Thriller Bark'ta E.oda üstüne basa basa Zoro daha dayanıklıdır olayını gösterdikten sonra...
Zoronun kendi savaşınıda eklemek lazım üstüne.Luffy o kadar hasarı varken savaştı.Zoro tamam dayanıklı ama O halde üflesen ölücek kıvamdaydı..:/
Sonuç olarak Luffy'nin o tüm aldığı darbeleri Kuma Zoro'dan çıkardı ama Luffy bayılırken Zoro ayakataydı.Luffy o kadar hasarı varken savaştı.Zoro tamam dayanıklı ama O halde üflesen ölücek kıvamdaydı..:/
Önceki hasarları+kendi savaşında aldığı hasarlar+Luffy'nin aldığı bütün hasar'ın bir anda yüklenmesi.Luffy o kadar hasarı varken savaştı.Zoro tamam dayanıklı ama O halde üflesen ölücek kıvamdaydı..:/
Ne alakası var ya :/ Zoro o kadar saldırıdan sonra normal yaşamına devam etseydi tamam derdim ama Sanji geldikten sonra oda bayıldı..Sonuç olarak Luffy'nin o tüm aldığı darbeleri Kuma Zoro'dan çıkardı ama Luffy bayılırken Zoro ayakataydı.
@Sword bu mesaj senin içinde sayılabilir.
Tamam işte bak bu güzel bir savunmadır.Luffy bayıldı Zoro "Nanimo Wagatta" :/ Bu olmuyorZoronun kendi savaşınıda eklemek lazım üstüne.
Zoro yu küçültmeye çalıştığım falan yok..Bende severim o sahneyi Zoro yu falan ama O kadar hasarı alıp birde Arc bossunu yeniyor adam..Sonra birde bayıldı Zoro daha dayanıklı deniyor :/Önceki hasarları+kendi savaşında aldığı hasarlar+Luffy'nin aldığı bütün hasar'ın bir anda yüklenmesi.
Tam bahaneleri alalım beyler diyecektim, direkt başlamış.
Varken savaştı diyorsun da, adam hepsini yavaş yavaş alıp dayanamamış. Zoro'ya hepsini bir anda kitlediler adam ayakta kaldı.
Zoro'yu küçülteceğiz diye güldürmeyin kendinize :/
Yapma abi Kuma bile diyor ''zaten zor hayattasın diye'' Herif Kumanın şok patlamasını vs yedi ondan öncesinde Oarzdan diz falan yedi ki bundan önceside var. Var oğlu var.Ne alakası var ya :/ Zoro o kadar saldırıdan sonra normal yaşamına devam etseydi tamam derdim ama Sanji geldikten sonra oda bayıldı..
Zoro nerdeyse Luffy kadar dayanıklıdır ama Luffy nin o kadar acıyla birlikte savaşması gibi savaşamaz..
Tamam işte bak bu güzel bir savunmadır.Luffy bayıldı Zoro "Nanimo Wagatta" :/ Bu olmuyor
Ayrıca dediğine gelirsek Zoro nun savaşında pek hasar aldığını söyleyemeyiz.Yorulmuşmudur evet ama Luffy nin savaşı kadar değil :/