Alpamis
Olaya son vermeye geldim.En dayanıklısı Luffy'dir.Tamam konuyu kapatın beyler
Ama aksi durumda kalan olayı alaya alıyorsun. Süpersin ya.Ben aksini iddaa ettiğimi hatırlamıyorum.
Abi yorulmuş olması birşey ifade etmiyor herifin tek yapması gereken 2 parmak hareketi çok zor birşey değil. Onu bile yapamıyor ama.Ama aksi durumda kalan olayı alaya alıyorsun. Süpersin ya.
Lawı Android gibi düşün abi şarjı çabucak bitiyor.Hele internette takıl 1 saatte bitiveriyor Zoro da 3310 :/Abi yorulmuş olması birşey ifade etmiyor herifin tek yapması gereken 2 parmak hareketi çok zor birşey değil. Onu bile yapamıyor ama.
Sonra 2 saat daha savaştı amaLawı Android gibi düşün abi şarjı çabucak bitiyor.Hele internette takıl 1 saatte bitiveriyor Zoro da 3310 :/
Benim telefon 1 saatte tekrar şarj oluyor :/ Aynı mantık dinlenicede hemen tekrar sarj oluveriyorSonra 2 saat daha savaştı ama
Bende öyle düşünüyorum sadece görme fırsatı çok bulamadık.Law"da hayvani fiziksel güç var.Zoro"dan fiziksel olarak aşağı kalmaz tahminimce.Hatta üstün bile olabilir.
Ucuz batarya takmışlarBenim telefon 1 saatte tekrar şarj oluyor :/ Aynı mantık dinlenicede hemen tekrar sarj oluveriyor
O saldırının tek kullanımlık olduğunu, sürekliliğinin olmadığını söylüyordun. Eziklere kullandı diye güçsüz saldırı mı ilan ediliyor? Kizaru ışın tekmesi atıyor, Akainu çöplerin kafasına gökyüzünden magma yağdırıyor, fakat Fuji kullanınıca eziklere kullanılan saldırı kullanmış oluyor he mi? Bırak bu işleri. Adamı yere yapıştıran saldırı mı daha güçlüdür, yeri basınçtan patlatıp daha derin tabakada tutan saldırı mı? Beyin bedava.Auwww.
Benimle tartışmıştın da sorun şuydu Law bile kalkamadı modundaydın.Amiral tek saldırı yapıp gidiyor.Devam etse kolayca haklar.
Bu adamın basıncı hep aynı orantıda değil.Law diyor ki bir an olsun HAFİFLETMEMELİYDİN yer çekimini.Yani başlarda kaldıramayacağı bir tonda iken sonradan tüymesini sağlayacak tonda.Zoro'ya yaptığı kumarhanede çöplere yaptığı ile aynı görünen.Bunun en güçlü saldırısı olmadığını tek düşünen ben değilimdir herhal.Ve daha önemli bir fark da şu: Law 2 saat biri amiral diğeri amiral dengi 2 adamla cebelleşmesine rağmen kurtulabiliyor.Law adamlar tarafından ciddi şekilde hırpalanıyor,bunun yanı sıra meyvesinin de çok fazla enerji harcamas var.Öyle ki Dof hala mı kaçacak gücü var diyerek bunu dile getiriyor.Sapasağlam ve tek saldırı yemiş Zoro ile kıyaslamak çok mantıklı olsa gerek.Hoş o derece hırpalanmasına rağmen tüyebildi Law.
Neyse bölümü izleyeyim ben de.Reisi uzunca bir süre göremeyeceğiz
Yok Androidlerin geneli öyle Ayrıca konu teknolojiye kaymadan kapatalım :/Ucuz batarya takmışlar