Biz Vergo'nun serisini mi okuyoruz da 15 senedir onun dayanıklılığını göreceğiz? Tayfanın maceralarını okuyoruz.İkisi kıyaslanır mı? Bizi mi kafalıyorsun? Adamın rolü PH arcta idi biz de ona göre yorumlayacağız.Ve dayanıklılığı gözümüze sokuldu mu kardeşim? Evet.Keza Law'ın rolü de orada başladı,devam ediyor hala.Dayanıklılığı ön planda mı evet.Ama Luffy'den daha dayanıklıdır ikisi de diyemeyiz gözümüze sokuldular diye,çünkü bilmiyoruz.
Vergo"nun dayanıklılığını örnek vermeye gelince veriyorsun 1 arclık adamın bu mevzuyla ne ilgisi var deyince de Vergo'nun serisini mi okuyoruz diyorsun
Bu ne lahana ne pehriz arkadaş ? Eee herhalde Vergo"yu okumuyoruz. Zaten dediğim gibi... Sanki ben her dayanıklı adamı Luffy ile karşılaştırıyormuşum gibi şeyler yazıyorsun. Dayanıklılığı vurgulanan her adamı Luffy ile mi karşılaştırıyorum ben ?
Sonra itiraz edememişsin Luffy'nin de dayanıklılığın vurgulandığına.Dayağı yeyip yeyip kalkıyor,devam ediyor adam............ demişsin.
Önceki sayfalarla birlikte yazdığım yüzlerce cümle içinde Luffy'nin dayanıklı olmadığını yazdığım ya da Luffy'nin dayanıklılığını inkar etmeye çalıştığım tek kelime bulsana bana hadi
Zoro daha dayanıklıdır demek Luffy dayanıksız demek midir ? Asıl sen beni kafalıyorsun. Biraz düşünüp de yaz artık cümlelerini dostum. Keyfi kaçmaya başladı tartışmanın çünkü. Alakasız alakasız şeyler yazmaya başladın.
Gene Luffy'nin potansiyelini de ne kadar uğraşsan da inkar edememişsin ZORO'DAN FAZLA olduğunu.
Ben Luffy" nin potansiyelini kesinlikle reddedemem. Neden biliyor musun ? İşte bunlar yüzünden :
- Croco'nun üstüne su döker (Herkes Croco-boy a su dökemez haaa ayık olalım lütfen
Kısacası müthiş potansiyel
).
- Enel'in antisidir (Bu adamın D. iradesi yanında D. balı da var. Antisi çıktı herifin ne tesadüf ki. Ama potansiyel müthiş tabi orası ayrı. Hele ki bıraksan dünyayı saniyede 6 kere turlayacak Enel"in Luffy nin g2 siz yumruğuna
HIZLI demesi daha da ayrı bir potansiyel göstergesi
).
- Moria'yı içine 100 gölge sokarak yener (Moria"nın o arc düşmesi gerekliydi.. Ama bu nasıl olacaktı ? Çünkü o sırada kimse Moria yı yınıcek güce sahip değildi. Sonra
Gölgelerin gücü adına dedi Luffy ve 100 gölge aldı içine. Yalnız bu kadar gölgeyi alabilmesi de onun devasa potansiyelinden kaynaklanıyor dikkat edin!).
İşte ben bu yüzden Luffy nin müthiş potansiyelini inkar edemiyorum
Sen şimdi bunların hepsine bir kılıf uydurursun tabi ama
GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ diye bir atasözü de vardır ya hani......... Heh işte ondan
Hayatının sonuna kadar Luffy nin potansiyeli hakkında dem vurabilirsin. Gerçi yukarıdaki olayları
potansiyel olarak nasıl dillendirebiliyorsunuz orası da ayrı mesele ya... Neyse
Dediğim gibi ben Luffy nin potansiyelini kesinlikle reddedemem
NOT: Luffy fanları... Sevdiğiniz adamla dalga geçmiyorum yanlış anlamayın lütfen. Bu saydığım olaylara kurgu deyip geçilirse bir nebze de olsa kabul edilir de... Bunu potansiyel olarak görmenin (ne desemmm ) farklı noktalarına değindim diyeyim. Yoksa benim kimseyle bir alıp-veremediğim yok.
Bunun üstüne daha da bir şey der misin ? Dersin elbet ama ben daha bir şey diyemicem Phoenix