İşi yokuşa sürmek için elinden geleni yapıyorsun dostum. Ama nafile. Ben Zoro en dayanıklı diyorum sen bana Vergo diyorsun. Vergo dediğin adam arc sonunda perti çıkan bir eleman ? Ben 15 senedir işlenen dayanıklılık mevzusu var diyorum sen bana ömrü 1 arc süren adamları örnek veriyorsun
Law demişsin. Onun da bu arc sonu ne olacağı belli değil. Belki ölüp gidecek adam. Kaldı ki Luffy ve Zoro arasında geçen tartışmayla ne ilgisi var Law'ın dayanıklılığının. Bu adamın da dayanıklı olduğunu Dressrosa'da gördük. Zoro gibi yıllardır dayanıklılığı işlenen biri gibi yazmışsın Law'ı :/ Üstelik bir de Law ve Vergo'nun dayanıklılığı işlendi diye bu adamları dayanıklılık konusunda Luffy'den üstün mü görelim demişsin. Sanki ben her dayanıklı adamı Luffy ile karşılaştırıyormußum gibi bir izlenim vermiş yazdıkların.
Kısacası ben ne yazmışsam sen başka başka şeyler yazıp konuyu saptırmıssın. Ben Zoro, dayanıklılık, 15 sene diyorum sen bir cicek kadar ömrü olan Vergo'yu örnek veriyorsun. Law hakeza...
Son olarak da popüler cümlelerden birini kurmuş,
teorik olarak bana cevap vermişsin. Ne diyim bilemedim. Neyse bu hamur daha çok su götürür. Kimse kimsenin fikrine etki edemiyor ve anlasamiyoruz. Boş yere efor sarf etmeyelim bari. Benden bu kadar şimdilik. Kolay gelsin.