Herkes aynı düşünüyor hele o yavaş hareketler yüzünden mangadaki olay yansıtılamıyor animeye.Her hafta gelip birisi söylüyor ama one piece gerçekten çok bozdu anime olarak.
Toplam bölüm 23 dakika.
2,5 dakikası açılış şarkısına gidiyor. 21 dakika kaldı.
5 Dakika boyunca hikaye nedir, özet tarzı gereksiz şeyler veriyorlar. Kalıyor 16 dakika.
16 Dakikanın da abartısız 6 dakikası uzatılan bakışmalar, gereksiz gösterilen yerler ve yavaş konuşmalara gidiyor.
Şimdi kimse gelip abartıyorsun falan demesin, her bölüm verilen içerik düzgün sunulursa 8-10 dakikalık yer kaplar en fazla.
Bir hunter x hunter'a bakıyorum, bir buna bakıyorum, ibretlik gerçekten.
İnsan üzülüyor böyle önemli bir serinin ne hallere düştüğünü görünceHaftaya koca bölüm tamamen boğaya adanır muhtemelen.
--
Böyle de kendimi dışa vurdum
Özetten gördülüğü kadarıyla Fuji hamlesini yapıcak bir daha ki bölüm ordan 2-3 dk gider.Her hafta gelip birisi söylüyor ama one piece gerçekten çok bozdu anime olarak.
Toplam bölüm 23 dakika.
2,5 dakikası açılış şarkısına gidiyor. 21 dakika kaldı.
5 Dakika boyunca hikaye nedir, özet tarzı gereksiz şeyler veriyorlar. Kalıyor 16 dakika.
16 Dakikanın da abartısız 6 dakikası uzatılan bakışmalar, gereksiz gösterilen yerler ve yavaş konuşmalara gidiyor.
Şimdi kimse gelip abartıyorsun falan demesin, her bölüm verilen içerik düzgün sunulursa 8-10 dakikalık yer kaplar en fazla.
Bir hunter x hunter'a bakıyorum, bir buna bakıyorum, ibretlik gerçekten.
İnsan üzülüyor böyle önemli bir serinin ne hallere düştüğünü görünceHaftaya koca bölüm tamamen boğaya adanır muhtemelen.
--
Böyle de kendimi dışa vurdum
Lostu izlemeden böyle şeyler paylaşma sen.Dur ben de seni destekleyeyim.
[video=youtube;q3G-VpI702Q]http://www.youtube.com/watch?v=q3G-VpI702Q[/video]
Yok ben de memnun değilim de izlemeden paylaşman tuhafıma gitti, yoksa sen sadece sonunu mu izledin?Lostun sonundan memnun olan bir sen varsın heralde.