Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

642: Asrın Oyunu · Doflamingo'nun Hamlesi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

thosy

Sonunu yakaladım sadece ama hammer man filan çok saçma olmuş. Keşke uzun bir filler arc verip arkasından düzgün bir şekilde çekseler animeyi.

Haftaya Luffy boğa ile kağışacak. Hatta o kadar zorlanacak ki g2 yapacak. Ahahaha. :D
Bu animatörler yok mu ... :D

Bu arcta arayı açacaklar sanırım.Arenada bol bol filler verirler.
Oda da Sanji'yi ezerken animatörler hakkını veriyorlar :D

Bu kadar saçmalayacaklarına şöyle 50-60 bölüm filler verseler de hepimiz rahatlasak. Adamlarda zaten sanatsal zevk yok, bir de aralara bir sürü filler serpiştirip güzelim bölümleri mahvediyorlar.

thosy

Eskiden filler bölüm olacağına normal bölüme az filler koysalar daha iyi diye düşünüyordum ama One Piece iyice abarttı işi. Eskiden anime izlerken filler bölümleri atlayıp güzel güzel izleyebiliyordum ama şimdi her bölüm filler oldu. İyice abarttılar, keşke bu da Naruto gibi 10 bölüm filler 3 bölüm normal gitse. Gene aynı sürede aynı yere gelirdi ama en azından düzgün 3 bölüm izlerdik.

Tayfa birleştikten sonra 3-4 bölümünü izledim One Piece'in, ilk başladığımdaki o hazzı vermeyince açıp izleyesim gelmedi daha da.

9-10 sayfadan 1 bölüm çıkartmışlar. Luffy'nin meyve gücünü kullanması da ayrı bir saçma olmuş.

Bu arada, ankete oy vermeyi unutmayın. :]

Roronoa Zoro

Ankette kimin neye verdiğini nasıl görebiliyorduk. Çok iyi diyen 2 arkadaşı tanımak istiyorum da :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık