Gelse ilk sana göndereceğim sıkılmaKonuyu açan arkadaşımızın hobisi bu.Yıllardır musallat olması için çabalıyor zaten.
Ünide askerde gençlik yıllarımda. bin türlü denemişizdir arkadaşlarla yok varsa bu kadar uğraşana bi hoooo derdi. Bazıları askerde hikayeler anlattığımda nöbete gidemiyordu 4 eşek gördüm nöbet kulubesinde bana selam verdiler diye 3 hafta nöbet vukuatı yaşayan ceza alan adam vardı ben gidiyordum gayet rahat kimseyi de görmedim. Batıl inanç olmayan varlıktan isimden korkmak bana garip gelir. Sitede konuyu açma sebebim biraz ürpertmek insanları. Lakin Gerçek nedeni insanların bu tarz batıllardan neden bu kadar tırstığını gözlemlemek.Bazıları cin demeye korkuyor ona ne diyecen ? 3 harfli diyorlar sence de saçma değil mi ?
Sana gelmezler. Gelseler sana mı gelirler? Hele bi sor kendine.Ünide askerde gençlik yıllarımda. bin türlü denemişizdir arkadaşlarla yok varsa bu kadar uğraşana bi hoooo derdi. Bazıları askerde hikayeler anlattığımda nöbete gidemiyordu 4 eşek gördüm nöbet kulubesinde bana selam verdiler diye 3 hafta nöbet vukuatı yaşayan ceza alan adam vardı ben gidiyordum gayet rahat kimseyi de görmedim. Batıl inanç olmayan varlıktan isimden korkmak bana garip gelir. Sitede konuyu açma sebebim biraz ürpertmek insanları. Lakin Gerçek nedeni insanların bu tarz batıllardan neden bu kadar tırstığını gözlemlemek.
Günahıma giriyon Doğru ama cin olsam bende bana gelmezdimSana gelmezler. Gelseler sana mı gelirler? Hele bi sor kendine.