2 kere cagırdık geldi.kim oldugunu söyleyemem diger kişilerin. ama hepsinin yası benim iki katımdı,hatta bir tane erkek olsun diye,bende cesur aptalıyım diye kondum oraya.neyse ne,inanmazdım ama sahidim.2 kerede geldi ve gecmişlen ilgili herseyi net bildiler.iki kişiye akrabaları tarafından yapılmıs direk büyüyü ve yapılan nesneyi haber verdiler ve aynen bulduk.
digerlerininde hepsinin aklını aldılar,çünkü gecmişle ilgili tespitleri ve şimdiki zaman için harikaydı,hepsi şaştı kaldı.ben körpeydim daha tek bir soru sordum,oda cok merak ettigim için dalga gecme amaclı degildim yani.şampiyon kim olucak diye sordum,son cagırmada,gs dedi.ama fb 10 puan falan öndeydi hemde az kalmıstı bitişe ligin,dalga gectim.cok kızdılar bana etraftakiler ama olsun.neyse dersanedeydim o zaman arkadaslarıma anlattım hepsi fbli,onlarda benle dalga gecti,ama gs sampiyon oldu.buda ya sanslı bir tahmindi yada gercekten öngördü bu durumu.
üstteki kadar detaya gerek yok,benim hatırladıgım sadece bu konularda ruhani gücü olan biri lazım fincana parmagını koyacak,sonra bir tanede dualı insan lazım demişlerdi,çünkü göndermek asıl mesele.cok hakim degilim ama gelen varlık fincana hapsolunuyor,yani ordayken size bir sey yapamaz,ama cagıranlar kactı diye o eve musallat oldugunu bizzat bir akrabam anlattı bursada.yani bir nane yiyecekseniz cesur olun.mantıklı olansa hiç ugrasmayın.onlarında kendince toplumu,yasayısları,inanısları var,gidip yunanlıyı nasıl dövmezsen adamlar sana dokunmaz o alemde öyle