Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası

Portekiz - Fransa Karşılaşması (22.00)


  • Kullanılan toplam oy
    71
  • Anket kapatılmış .
Arda aslında bu maç çok basit oynadı. Dikine pas atması gereken yerlerde yan pas, geri pas çok kullandı. Takımdaki en yaratıcı oyuncunun daha kaleye yönelik oynaması lazım. Kenan Gürcistan maçı sahanın en kötülerindendi bu maçta da çok çalım vs denedi, basit oynasa zaten 2 tane yazmıştı.

Şu an milli takımın İsmail Yüksek - Barış Alper omurgası en sağlam omurga. Avusturya maçında sıçmazlarsa iyi olur.
Arda kötü oynadı falan yazmışlar katılmıyorum.Ekstra performans verememiş olabilir sadece o da sakatlık riskinden ötürü ve takımın oyunundan ötürü olabilir.Sen takım olarak doğru konumlanmayı adam adama oynamayı ve doğru paslaşmaları yapmazsan Arda’yı Kenan’ı 3 kişiyle başbaşa bırakırsan dışarıdan kötü oynuyor gözükür.Real Madrid’de niye kötü oynuyor gözükmüyor.Arda’nın Modriç ile olan alışverişini şu an kimle yapıyor mesela al ver olayını.Bizim takım toplu savunma yapmayı bilmediği gibi toplu hücümda adam eksiltmeyi ve top saklamayı da bilmiyor mesela.Bariş Alper çok iyi oynamasına rağmen kanatta topu aldığı ana bakıp heyecanlanıyorsun hemen geri kaptırınca ise kızıyorum.Fransa,Hollanda gibi takımların oyuncuları o topla o driblingi attığında devamında maksimum yarara oynuyor ayağındaki topu kolay kolay vermiyor yan pas geri pas ne kadar seçenek varsa o an en uygununu kullanıyor.O açıdan BAY daha gelişmesi lazım top saklamayı en uygun pası görmesi lazım.Genellikle ya hep çalıma oynuyor yada daha top gelmeden rakibe faul yaptırmak için vücudunu siper eder şekilde bekliyor.Maçta öyle pozisyonların bazılarına faul vermedi faul almak için kasıyorsun çünkü.
 
Arda kötü oynadı falan yazmışlar katılmıyorum.Ekstra performans verememiş olabilir sadece o da sakatlık riskinden ötürü ve takımın oyunundan ötürü olabilir.Sen takım olarak doğru paslaşmaları yapmazsan Arda’yı Kenan’ı 3 kişiyle başbaşa bırakırsan dışarıdan kötü oynuyor gözükür.Real Madrid’de niye kötü oynuyor gözükmüyor.Arda’nın Modriç ile olan alışverişini şu an kimle yapıyor mesela al ver olayını.Bizim takım toplu savunma yapmayı bilmediği gibi toplu hücümda adam eksiltmeyi ve top saklamayı da bilmiyor mesela.Bariş Alper çok iyi oynamasına rağmen kanatta topu aldığı ana bakıp heyecanlanıyorsun hemen geri kaptırınca ise kızıyorum.Fransa,Hollanda gibi takımların oyuncuları o topla o driblingi attığında devamında maksimum yarara oynuyor ayağındaki topu kolay kolay vermiyor yan pas geri pas ne kadar seçenek varsa o an en uygununu kullanıyor.O açıdan BAY daha gelişmesi lazım top saklamayı en uygun pası görmesi lazım.Genellikle ya hep çalıma oynuyor yada daha top gelmeden rakibe faul yaptırmak için vücudunu siper eder şekilde bekliyor.Maçta öyle pozisyonların bazılarına faul vermedi faul almak için kasıyorsun çünkü.
Arda kötü tercihler yaptı bu maç.
 
Şutları diyorsun herhalde.Seyirciler şut atmanı bekleyip durursa ve Gürcistan maçını böyle kurtardıysan uzaktan şutlara devam edersin bu konuda yoğun beklenti var.Yerinde kim olsa tekrar atar mıyım acaba diye çeker kimse çekmem demesin yalan söyler.
Barış al vere girmeye çalıştı birkaç pozisyonda, oralarda çok geri oynadı. Sadece vurmasını demiyorum. Barış’ın pası gol atamaması falan da değil sorun. Bazı kısımlarda ayakta gereksiz top tuttu kaptırıp geçiş imkanı verdi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 17)

  • Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık