Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası

İspanya - Gürcistan Karşılaşması (22.00)


  • Kullanılan toplam oy
    63
  • Bu anket kapanacak: .
Stoperlerimiz kötü diye düşünüyorum. Beklerimiz de aynı şekil en iyi bekimiz ters ayaklı Fenerde sıkıntısını çekmedik açıkçası içeri driplingleri faydalı oldu ama sanki milli takımda bir türlü oturmadı o iş. Orayı Kenan'ın çizgiye inmesiyle kullanmak belki daha fazla fayda sağlayabilir. Orta sahamızda Orkun ve Salih inşallah artık çıtayı yukarı çıkartırlar aksi taktirde adil olunursa İsmail Hakan bütün maçları çıkartırsa şaşırmam ben. İleri hatta çok oynayacak topçumuz var herhalde milli takım tarihindeki en zengin hücum hattı oluşmuştur bu jenerasyonda.

İnşallah iyi iş çıkartırız sonu şampiyonluk olsun.
 
İngiltere İzlanda'ya İngiltere'de 0-1 yenilmiş ve kaleyi bulan şutları sadece 1.Southgate hocam turnuvadan erkenden tokatlanıp elenmenin provasını yapıyor anlaşılan.Bakalım bu sene İngilizler'i ağlatıp evine yollayan o şanslı ülke kim olacak.
 
Kane'de sağlam loser ama ama bu iş ondan büyük maalesef.60 yıldır her turnuvanın favorisi olup her turnuvada tokatlanmak gibi bir loserlik var İngilizler'de.Salak salak hocaları takımın başına getirdikleri sürecede böyle devam edecek gibi görünüyor.
Şu kadroyla kötü oynanan ilk maçta hocayı postalamak lazım, sen ben @kaos teknip ekip olsak oyuncular kendi çabasıyla çeyrek final yapar zaten.
 
Şu kadroyla kötü oynanan ilk maçta hocayı postalamak lazım, sen ben @kaos teknip ekip olsak oyuncular kendi çabasıyla çeyrek final yapar zaten.
Mallar işte.Bütün dünya adamın kötü hoca olduğunu biliyor ama bunlar inatla tutuyorlar orada.Kibir mi yoksa başka bir şey mi bilmiyorum ama adamlar inatla değiştirmiyorlar.Düzgün bir hoca getirmedikleri sürece daha çok altın jenerasyon harcarlar.
 
Samet için neden aynısını demedin usta? :D İkisi de hak etmiyor sonuç olarak. Hatta Bertuğ yerine de Enis olmalıydı Ts'deki.
Yunus Akgün'ün milli takımda 360 dakikası var. 2 gol ve 1 asisti ki bir golü ödül almıştı sanırım.

Son yaptığımız maçlarda da takım çok kötüyken girip hareket getirmişti. + hocanın bildiği güvendiği oyuncu.
Sametin öyle bir durumu olmasa geniş kadroya bile çağrılmazdı muhtemelen.

Yunus'un önünde ilk 11 ve yedek olarak ofansif kadroda yer alacak tonla oyuncu var. Ama hocanın da torpili ile Oğuz Aydın, Abdulkadir Ömür, Hatta Yusuf Yazıcı'dan önde olması normal. Yusuf Yazıcı çok iyi sezon geçirse de milli takımda genel olarak kötü. Hazırlık maçından da sonra kadro 26 kişilik olmasa muhtemelen o da çıkardı kadrodan.

Yunus'un pek süre alacağını sanmıyorum. Cengiz olsa muhtemelen kadroda da olmayabilirdi. Ama Yunus Özelinde kadro sorunlu değil bence. "Çağrılanlardan" Bir tek Can Uzun niye alınmadı diyebilirim Can Uzun da forma almasa da moral olurdu çocuğa. Ama Yunus Özelinde yanlış tercih olduğunu düşünmüyorum dediğim gibi.

Oğuz Aydın kalsa da oynamayacaktı. Bari piyasası düşsün de GS hemen alıp kamp kadrosuna dahil etsin :ehe:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 19, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık