Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası

Portekiz - Slovenya Karşılaşması (22.00)


  • Kullanılan toplam oy
    19
  • Bu anket kapanacak: .
Cenk Tosun ne alaka, İnşallah zorunda olmadığı müddetçe almaz. Sırf menajer oyunu diye düşünüyorum, Beşiktaş'tan ayrılacak kendini piyasaya sürecek işte.

İleri hat çok kalabalık olmuş, görende mükemmel bir atak organizasyonumuz var zannedecek. Defansı kalabalık tut, gol yeme yeter. Bizim defans zaten cam adam yıllardır, hemen sakatlanan tipler. Orta saha defansif anlamda zayıf, neyse eleştirilmeye kalkırsa zaten elde tutulur bir şey yok. En fazla gruptan 3. çıkarız. Ümidim 0.
2020'de en güçlü tarafımız savunmamız derken 2024'te savunmadan patlarız diyoruz. Cenk'e olumsuzum ben.
Cenk Tosun muhtemelen dakika alamaz. En azından almaması lazım. Onu almayıp da yine yer açabilirdi Can Uzun'a.

Takımda gerekiyorsa abilik yapacak Mert ve Hakan var zaten.

Can oynatmak istemiyorsa bile tecrübe olsun diye alması lazımdı.
 
Olabilecek en iyi kadro çağrılmış bence.Can Uzun çağırılabilirdi Bertuğ veya Yusuf yerine ama hoca Yusuf'u beğeniyor belliki.Bertuğ'yu tercih etmiş Can yerine.Defans güven vermiyor.Apo hariç düzgün stoper yok.Samet ve Merih kötü stoperler.Ahmetcan iyi potansiyel ve fena bir sezon çıkarmadı ama daha çok tecrübesiz böyle bir turnuva için.Kaan Ayhan'da stoper oynayabilir ama son çare olmalı.İyi oynamıyor stoperde Kaan.Orta sahada ve bekte daha iyi oynuyor.Beklerimiz fena değil bence.Ferdi,Mert,Zeki ve gerekirse Kaan var.Mükkemmel değil ama fena değil.Bence kadrodaki en önemli olay orta saha ve ileri hat planlaması.Doğru isimleri birlikte oynatmayı başarabilirse Montella gruptan çıkarız.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 10, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık