Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası

Portekiz - Fransa Karşılaşması (22.00)


  • Kullanılan toplam oy
    71
  • Anket kapatılmış .
Avusturya Hollanda ile 10 maç yapsa 9 unu yener biri çok dağınık bir takım, biri makine gibi takım.O makine gibi Avusturya'yı biz eledik şimdi Avusturyanın yendiği o Hollanda da bizi eler tam Türk işi :D
Normalde Avusturya bize çok daha ters bir takım. Ama nasıl elediğimiz de ortada.

Hollanda'ya 3 tane sallamak da, temiz bir dayak yemek de şaşırtmaz.
 
Normalde Avusturya bize çok daha ters bir takım. Ama nasıl elediğimiz de ortada.

Hollanda'ya 3 tane sallamak da, temiz bir dayak yemek de şaşırtmaz.
Maalesef kindar batı dünyası bizim kalemimizi kırmış gözüküyor. Hollandaya oyun olarak üstünlük kursak bile hakem kalemimizi kıracak. Gekpo'nun yanına üç hollandalı daha çekmek lazım...
 
Kim ne derse desin 0 çeken takıma çeyrek final yaptırıyor. İstediği topçu oynatılmayan veya seçilmeyen herkes saldırdı adama hocam saldırılara rağmen topunu oynattı.
Her geçen maç gözümüzde karakter olarak büyüyor herif. Takıma kattığı enerji ortada, tüm olumsuzluklar karşısında gayet sakin ve işinde gücünde. Takımda 1 dakika süre almamış yedek oyuncular bile pozitif saçıyor. Diğer takımlara bakıyorum bazı oyuncular kötü ruh hallerini belli ediyorlar, bizimkiler şen şakrak.

Şuan bir çok kişi biz finale çıkacağız diyor, herkes çok umutlu. Biraz iyi şeyleri görmek lazım artık.
 
UEFA'nın inatla Hollanda vs Avusturya paylaşması ne iş anlamadım.Millet hata falan demişde o paylaşımlar kaç kişinin onayından geçiyor.Hiç sanmıyorum yanlışlıkla paylaştıklarını.Belki sosyal medya ekibinin işgüzarlığıdır ama yanlışlıkla falan olan şeyler değil bence.
Biz yapsak yanlışlıkla yapmışız derdim, kim bilir kimin dayısının oğlu paylaşımdan sorumlu müdür falan yapılırdı ama UEFA bilerek yapmıştır. Yapmadıysa da büyük skandal, gidip hesap soralım. Netteki toksik Türk kitlesini henüz bilmiyorlar sanırım ama yakında öğrenirler.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 3, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık