Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası

Portekiz - Fransa Karşılaşması (22.00)


  • Kullanılan toplam oy
    52
  • Bu anket kapanacak: .
Montella hocam tam kurt çıktı.Üst üste 2 hazırlık maçı yaptık Gürcistan bizi çözmesin diye oyuncular sahada deli taklidi yaptı.Ne oynadığımız, kimin nerede oynadığı,ideal 11 imiz,orta saha,forvet,defans hatta kaleci kim olacağını takım ve biz dahil kimse bilmiyor :D İşte hocalık budur kimseye kendini çözdürmedi Gürcistana şok etkisi yapacak.Allah yardımcımız olsun.
 
Valla trolleriz de, Semih-Kenan-Arda şu turnuvada her maç sahaya 10'ar kilo sıçsalar da ben laf etmem, bunlar daha 20 yaşını doldurmuş oyuncu değiller, Kenan ile Arda daha şanslı onlar yurt dışında çok büyük takımda oynuyorlar, biz de öyle 20 yaş altı hazır oyuncu çıkmıyor, bu çocuklar büyük cevher, saçma sapan sosyal medya yorumları ile kötü etkilememek lazım.
 
İrfan normalde 8 oynamak istiyor. Ama artık kanada alıştım fark etmez dedi geçen gün.
Fenerde de ortada oynatalım diye konuşulurken kendisi çıkıp kanatta daha rahatım diye bir açıklama yapmıştı diye hatırlıyorum ama dediğin gibiyse denenmeli o zaman. Bu sezondaki performansı ile çokta yumuşak kalacağını sanmıyorum.
 
Kerem oynamamalı. Sola kimi koyar bilmem. Bir de Kanat dediğin ofansif olur zaten, bu neden tercih edilmeme sebebi olsun?
Sadece ofansifi yeter diyecek bir oyuncu da değil. Hem forveti hem Arda'yı hem Kenan'ın yükünü çekmeye çalışmak mantıklı olmaz. En azından kanadın birini dengeli yapmak lazım. Son 30 dakika hiç geri gelmeden topu alıp yardıracak. 90 dakika oynayınca enerjisi yetmiyor. Topsuz oyunda iyi değil. Enerjisini en iyi yaptığı şeyi yapmak için saklıyor doğal olarak.

Barış Alper'den hem savunma hem ofansif katkısı alacakken Kenan'ı kanatta oynatmak hata olur. İleri de takılsın. Bitiriciliği gayet iyi zaten.
 
İnşallah anlamıştır. Gol atabilir tabide yine de ekstra bir perfomansa ihtiyacımız var ileride, top ileriye gidince kimse ne yapacağını nereye atacağını bilmiyor.
Hoca'nın hala kafasında kadro yok. Hala oyuncu deniyor. RM de oynadığı her maçta gol atan arda var elinde, çocuk yaratıcı. Kenan delici bay koşucu tutucu hakan geçiş-kurucu. Bunları aynı anda sahaya süreceksin. İrfan kerem salih falan 2.plan. İsmail de tabi defans önü. Kadro aslında hazır ve basit hoca zorlaştırıyor, ya müdahale var ya hala oyuncuları tanıma derdinde.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 35, Ziyaretçi: 48)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık