Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası

Portekiz - Fransa Karşılaşması (22.00)


  • Kullanılan toplam oy
    71
  • Anket kapatılmış .
En doğrusu Barış Alper'in Solda, Kenan'ın önde oynaması. Ama Kenan' mı sol kana Kerem mi? Bence Kerem.

Kenan net ofansif bir oyuncu. Kanatta oynayacaksa son 30 dakika daha etkili olur.
Kerem oynamamalı. Sola kimi koyar bilmem. Bir de Kanat dediğin ofansif olur zaten, bu neden tercih edilmeme sebebi olsun?
 
Kanat dışı kendimi rahat hissetmiyorum, iyi performans veremiyorum demişti kendisi. Pek bir performans vermez kanat dışı gibi.
Hakan ile beraber çok kırılgan olur ya, İsmail Yüksek çok maç kaçırdı, o sağlam olsa Hakan-İso-Arda gibi bir opsiyon var ama, hiç kestiremiyorum nasıl olacak, aslında ön hattımız ve orta sahamız her oyunu oynamaya müsait ama nasıl kurgulanır hiç kestiremiyorum.
Defansif katkısı da iyi aslında ama rahat değilse yapacak bir şey yok
 
İrfan Iniesta pozisyonunda da oynar. İlla kanat olmasına gerek yok
Montella kafasında kesti tamamen onu bana göre. Arda'yı sağ kanat oynatmayı başladığı an İrfan'ın oynaması zorlaştı...

İrfan'ı bir kez bile denemedi farklı pozisyonda. Orkun ya da Yusufla çıkar orta sahanın ön tarafında ama 3. orta sahayı da 10 numara gibi oynatmıyor pek. Hücumda feci etkisizdi Orkun.
 
Bay solda arda sağda olsaydı semih gol atardı. Kerem-irfan ne taşıdı ona ve yarattı. Hakan-arda %100 aynı sürede sahada olmalı bu anlaşıldı.
İnşallah anlamıştır. Gol atabilir tabide yine de ekstra bir perfomansa ihtiyacımız var ileride, top ileriye gidince kimse ne yapacağını nereye atacağını bilmiyor.
 
Kerem oynamamalı. Sola kimi koyar bilmem. Bir de Kanat dediğin ofansif olur zaten, bu neden tercih edilmeme sebebi olsun?
Oyuna göre değişir, Kenan çok bek kovalayan tarzda bir oyuncu değil, Portekiz karşısında ben 9'da denerdim misal, BAY solda, Arda 10, bir de bu seneki gibi oynasa ICK sağ da, çok hızlı kontra yaparlar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 19, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık