@Arthur Morgan ve @Whitebear D 'de ödüllerine kavuşuyor. Foruma katkılarından dolayı iki isme de teşekkür ediyoruz
@Millennium Wizard ile mücadele vakfı başkanı olarak sayın @Sodex Doflamingo lobisi onursal üyesi yapıyorum...İkili ödülleri dağıttım. @Sodex @Millennium Wizard @II. Invictus @Montana
Sodex'i yıl boyunca MW'yi darladığı ve her videoda üzerine çıktığı için tebrik ederim.
(Eyvallah yazan müslüm gürses resmi)Yılın devrimcisi @Tiksav Lee , gayet güzel gidiyor devam gardaşım.
Arthur Morgan'ın hikayeleri cidden kaliteliydi.Okurken hep zevk aldım.@Arthur Morgan ve @Whitebear D 'de ödüllerine kavuşuyor. Foruma katkılarından dolayı iki isme de teşekkür ediyoruz
En özel bireysel ödüllerden birisi @Montana 'ya gidiyor. Bu sene spot ışıkları hiç üzerinden eksik olmadı.
@Dattebayo..! Ve Montana arasında kaldım. Montana daha çok dikkat çekiyor diye ona verdim. Ben de bu yıl 6 ay banlıydım birbirimize denk gelmiş olabilirzAdam 6 ay banlıydı yahu. Buna rağmen seçilmiş.
Bu yıl montinin hakkıdır son bir buçuk aylık performansı foruma can getirdi.@Dattebayo..! Ve Montana arasında kaldım. Montana daha çok dikkat çekiyor diye ona verdim. Ben de bu yıl 6 ay banlıydım birbirimize denk gelmiş olabilirz