o zaten buralı ya evi bile var diye biliyorum benJamala'nın şarkısını da seviyorum. İlk duyduğumda Türkçe zannediyordum. Sonra anladım Kırım Tatarcası olduğunu.
Kendisini 3 ay önce İstanbul'da bir restoranda gördüm ama konuşma fırsatı bulamadım. Tatlı kadın ama.
Ukrayna'yı diyorsan öyle deme. O adam zamanında birinci olacaktı, Sırbistan'a kaptırdı birinciliği.Şu tipleri nasıl yarışmaya alıyorlar hala anlamış değilim.,
Yarışmadaki performansını dinlerken tüylerim diken diken olmuştu. İç çekerek söylediği ağıt kısmı fenaydı.Jamala'nın şarkısını da seviyorum. İlk duyduğumda Türkçe zannediyordum. Sonra anladım Kırım Tatarcası olduğunu.
Kendisini 3 ay önce İstanbul'da bir restoranda gördüm ama konuşma fırsatı bulamadım. Tatlı kadın ama.
Sanırım, ablası burada yaşıyormuş. Dediğin doğru.o zaten buralı ya evi bile var diye biliyorum ben
Yok dedeler için dedim ben yazana kadar o elamanlar çıktı yavaş yazıyorum ben.Ukrayna'yı diyorsan öyle deme. O adam zamanında birinci olacaktı, Sırbistan'a kaptırdı birinciliği.
O teyze beni acayip güldürüyor.@UranyumX Ukrayna'nın troll şarkısı geldi. Ama bunu seviyorum nedense.
Ben de çok etkilenmiştim. Ağıt kısmı öldürücü.Yarışmadaki performansını dinlerken tüylerim diken diken olmuştu. İç çekerek söylediği ağıt kısmı fenaydı.
Millet bayağı alkışlıyor o Cemil İpekçi dedeyi.Yok dedeler için dedim ben yazana kadar o elamanlar çıktı yavaş yazıyorum ben.
Avrupa değişik adam görsün ilgi çeken insan görsün yeter bu insanlar için bazen kötü olan şeylerde ilgi uyandırıyor.Ben de çok etkilenmiştim. Ağıt kısmı öldürücü.
Millet bayağı alkışlıyor o Cemil İpekçi dedeyi.