Her sene mi çıkar böyle tipler. Bu avrupa absürtlüğü çok yanlış anlıyor.Malta'ya üzüldüm ya. Sidikli kıllı dedeleri nasıl bırakırsın ey Avrupa!!
Usta adamlar finale kalırsa sahnede ilişkiye gireceklerini söylediler. Hazır mısın buna?Her sene mi çıkar böyle tipler. Bu avrupa absürtlüğü çok yanlış anlıyor.
Ciddi misin? Haberim yoktu bundan. Verilen oylarda onun da etkisi vardır. Millet bunu görmek için oy vermiştir.Usta adamlar finale kalırsa sahnede ilişkiye gireceklerini söylediler. Hazır mısın buna?
Evet ama Norveç'e bile kızmıyorum. En azından şarkısı sağlam diye. Hırvatistan 2 yıldır 11. sırada kalıp eleniyordu. Adamlar bu trollükle devam edecek.Malta'ya yazık oldu valla. Norveç'ten daha çok hak ediyordu bence.
Beyler umarım finalde sondan birinci olur da böyle bile Malta'nın hakkı yendi.10 da 8 de ben yapmışım. Ama içten içe bu Hırvatistanın çıkacağını hissediyordum. Her sene böyle bir şey oluyor. İnş bu iş finalde devam etmez.
Hırvatistan ayrı bir fiyasko oldu zaten. Daha fazla maruz kalacak olmamıza üzüldüm. Norveç'in şarkısı iyiydi en azından dediğin gibi.Evet ama Norveç'e bile kızmıyorum. En azından şarkısı sağlam diye. Hırvatistan 2 yıldır 11. sırada kalıp eleniyordu. Adamlar bu trollükle devam edecek.