Pink Floyd gibi yapmak istemişler. Onlardan etkileniyorlar ama o tarz eskide kaldı. Şov lazım dediğin gibi.Azerbaycan gibi sahneye çıkıp düm düz şarkı söyleyen ekipleri sevmiyorum. Az bir gösteri yapın be arkadaş.
Pink Floyd gibi yapmak istemişler. Onlardan etkileniyorlar ama o tarz eskide kaldı. Şov lazım dediğin gibi.Azerbaycan gibi sahneye çıkıp düm düz şarkı söyleyen ekipleri sevmiyorum. Az bir gösteri yapın be arkadaş.
Sahneyi ben de beğendim. Özellikle sesler güzel. Seyirci duyulmuyor.Sahne bu sene iyi ama temsilciler çok kırmızı, beyaz ışıklar bastırmış.
Kesinlik haklısın!Azerbaycan'ı herhangi bir yerde izlesem daha çok hoşuma giderdi ama konu Eurovision olunca sönük kalıyor biraz ister istemez.
Bir de o mevzu var. Klibindeki gibi marjinal giyinmek varken pembe olmak nedir ya! Olmamış beğenmedim.Çek'in klibi inanılmaz iyiydi bu ne böyle şuan
Aynen öyle, ben klibine benzer aşırı epik bir performans bekliyordum. Bunda performans olmasa oldukları yerden söyleseler bile daha iyi olurdu, en azından senin dediğin gibi sesi kaymazdı nefes nefese kalmaktanBir de o mevzu var. Klibindeki gibi marjinal giyinmek varken pembe olmak nedir ya! Olmamış beğenmedim.
Klibi izlesen Sodex, bence öyle olmalıydı. Çok basite kaçmışlar. Detone de olmadılar mı çok?Çek'i biraz sıradan buldum ya. Çok hoşuma gitmedi performans.