Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2023 Eurovision Şarkı Yarışması

Sizce Hangi Ülke ve Şarkısı Birinci Olacak?


  • Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birinci yarı finalde yarışan ülkelerin provalarının 30 saniyelik görüntüleri yayınlandı. Canlı yayında kamera açıları, görünüşleri hemen hemen bu şekilde olacak.

Provalar ilk sayfada.

Sahne geçen seneki İtalya ve onun çember faciasından sonra tartışmasız daha iyi ancak 30 saniyelik bu görüntüleri izlerken içime sinmeyen kısımlar var. Kamera açıları bu şekilde olursa zayıf buldum ve keyif verici değil bence.
 
Son düzenleme:
İkinci yarı finalde hangi 10 ülkenin finale kalacağını düşünüyorsunuz ya da uygun gördüğünüz ve kalması daha iyi olur dediğiniz hangileridir, 10 şık seçebilirsiniz. Katılmak isteyen olursa yine ve yine memnun olurum. Birinci yarı finale göre bu yarı final çok daha zayıf ve iş tamamen performansa düşüyor. Bakmak isteyen buna göre bakabilir. Ben de akşama parça parça yorumlayacağım. Sadece anket sistemini anlamak için garanti olan bir şık seçtim. 10 tane seçeceğim sizinle.
Bahis sitelerine göre performansların bir kısmı görüldükten sonraki tahminler böyle olabilirmiş:



Provalar devam ettiği için güncel hâllerini de eklerim ama şimdi görünen kadarını paylaşacağım. Hepsini alıntıladım, tek tek yükleyip yazmayayım şimdi. Buna göre değerlendirebilirsiniz. Şarkılar da ilk sayfada yüklü, oradan dinleyebilirsiniz.

Ankette 15 şık sınırı olduğu için en zayıf halka olan San Marino'yu eklemedim. Çok yüksek ihtimalle finale kalmayacak ama bunu da beğenen, beğenmeyen varsa söyleyebilir.
 
Son düzenleme:
Çok sağ ol Sabo. Dikkatimden kaçmış. Dışarıda olduğuma umarım telefondan düzeltebilmişimdir. Olduysa şimdi seçebilirsin. Güzel yorumlarınla değerlendirmeni de sabırsızlıkla bekliyorum.
 
İkinci yarı finaldeki ülkelerin yarısı ikinci provalarını yaptı. Büyük Beşli olan ülkelerin ilk provası da yapıldı ve devam ediyor. İkinci yarı finaldekilerin daha önce paylaştığım için şimdi sadece bir görüntüsünü aşağıya bırakıyorum:

1. Danimarka




2. Ermenistan



3. Romanya



4. Estonya



5. Belçika

 
Müziklerin hiçbirini bilmiyorum. Var mı önerin Kara Maske :utaniyorum:
Bu yarı final için hepsini dinle diyebilirim. Çünkü hepsi grup grup Bisküvi. Ancak sana şöyle gruplandırayım kısaca:
  • Enerjik, ritmik ve oldukça hareketli dans parçası için Avusturya dinle. Eğer dinlersen Spotify'da hazır varken atayım, bulunsun.
  • Orta tempolu dans-pop türünde, yaz şarkısı tadında istiyorsan Polonya dinle. Bunu dinlersen iki farklı versiyonu var. İlk sayfada incelersin.
  • 70, 80'ler disko türünü seviyorsan Belçika dinle.
  • Pop-rock tarzı veya ona yakın istiyorsan Romanya ve Slovenya dinle (Slovenya Romanya gibi sert değil ama bu gruba koydum). Romanya'yı dinlersen yenilenmiş hâli ve ilk hâli birinci sayfada.
  • Slow türünde istiyorsan Estonya, Yunanistan, Kıbrıs, Litvanya dinle.
  • K-pop seviyorsan Danimarka dinle.
  • Popstar Alaturka havasında şarkı dinlemek istersen Arnavutluk.
  • Yarı slow yarı ritmik, orta tempolu şarkı istersen Gürcistan.
  • R&B ve slow karışımı istersen Ermenistan.
  • Pop metal türünde için Avustralya.
 
Bugünkü ikinci provalar sonucu Danimarka, Ermenistan, Romanya, Estonya ve Belçika'nın 30 saniyelik sahne performanslarının görüntüsü yayınlandı.

Provalar ilk sayfada.

Yavaş yavaş görüntüler açığa çıktığı için bunu finali daha iyi değerlendiririz. @JeanTannen @UranyumX @FallAsleep @Kuromi @Bogard siz hâkim olduğunuz için yorumlamanızı, ankete göre tahmininizi ve beğendiklerinizi görmek isterim.

@Sabo tekrardan teşekkür ederim. Sen bu seçtiklerinden hepsini beğeniyor musun?

Ben de birkaç tanesini birazdan yazmaya başlamak istiyorum.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık