Oylamayı biraz uzun sürdürdüm, artık bitti. Katılan herkese teşekkür ederim. KorsanFan'ın bu seneki birincisi 119 puanla İsrail'in yıldızı olan
Noa Kirel ve Unicorn şarkısı olmuştur.
İkinciliği 98 puanla Loreen'in Tattoo (İsveç) şarkısı takip ederken 73 puanla Alessandra - Queen of Kings (Norveç) üçüncü ve 70 puanla Käärijä'nın Cha Cha Cha (Finlandiya) dördüncü olmuştur. Forumun birincisi (şarkısıyla birlikte), forumun ilk 10 ve puanlama tablosunu ilk mesaja koyacağım. Oradan bakabilirsiniz.
Bunun dışında artık bu konunun son mesajını yazıyorum. Bu bir teşekkür yazısıdır. O yüzden herkesi etiketlemek istiyorum.
5-6 aylık bir konuyu sonuna kadar sürdürmeye çalıştım. Konunun kendi kendime gideceğimi düşünmüştüm ama sonucunda bir grup arkadaşla güzelce eğlendik. Öncelikle
@UranyumX,
@Sabo,
@FallAsleep,
@sensey,
@Yasopp'un oğlu Usopp,
@Bogard,
@Kuromi,
@JeanTannen,
@Sodex,
@Bisküvi ve
@Onizuka'ya canlı yayınlarda benimle birlikte olup güzelce eğlendiğimiz için tekrar ve tekrar teşekkür ediyoruz, güzel bir deneyim oldu benim için.
@Caesar XVII. İlletyus,
@Jiraiya,
@Mihawk,
@Empyrium ve
@Dattebayo..! sizlere de sonraki süreçte değerlendirme yapıp, oylamaya katılıp veya şarkı yorumlarınızla geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Sizleri görmek beni mutlu etti. Anketlerde ara ara gördüğüm
@Lalo,
@Roronoa,
@NormieRose,
@agequodagis,
@Kurohige,
@Mr. Darkside,
@Teach ve
@Safa6 ile daha arka planda olup konuya sık sık bakıp takip eden
@Sesshomaru,
@Vintage Culture ve üye olmayan ziyaretçilere de çok çok teşekkür ederim, fikrinize sağlık. Son olarak anket silme, düzenleme ve mesaj sildirmeyle meşgul ettiğim hâlde sabırla yardımlarını esirgemeyen sevgili yöneticilerim
@Erwin Smith ve
@Tombe'ye ayrıca teşekkür ediyorum. Birinizi kırdıysam affola.
Ankete katılan arkadaşlar bu konunun ilk mesajına bakmasını istiyorum. Çünkü isimlerinizi etiketledim, tablo verdim ve de tabloda kendiniz varsınız.
Aynı konuyu seneye devam ettir miyim, şu an cevap vermek zor. Bunu sonra düşünürüz, konuşuruz yıl sonuna doğru. Ben çok memnun kaldığımı söylemeliyim. İlk konum olması nedeniyle ilk göz ağrımı mezun ediyorum.
İlgisini çeken olursa ben türkülerle ilgili birkaç bir konu yazdım. Orada gerek yazdıklarımla ilgili gerekse çeşitli türküler paylaşabilirsiniz. Konuyu aşağıya bırakıyorum. Yakında birkaç müzik konusu da devamında gelecek. Oralarda da görüşürüz.
Herkese merhabalar. Yeni bir müzik konusuyla karşınızdayım. Bu konuyu uzun süredir yazma düşüncesindeydim. Dinleyeni vardır veya yoktur, fark etmez, hepimizin hayatında türküler bir şekilde karşımıza çıkmıştır. Müzik kategorisinde türkü temelinde bir konunun olmaması eksiklik geldiği için...
www.korsanfan.com
Seneye açma durumumuz olursa yine aynı ekibi görmeyi çok isterim. Hepiniz sağlıcakla kalın.