Tekrardan emeğine sağlık.12 - İsrail
10 - Norveç
8 - İsveç
7 - Fransa
6 - Moldova
5 - Finlandiya
4 - Polonya
3 - Avusturya
2 - İtalya
1 - Litvanya
@BlackMask o zaman son durum budur dostum.
Tekrardan emeğine sağlık.12 - İsrail
10 - Norveç
8 - İsveç
7 - Fransa
6 - Moldova
5 - Finlandiya
4 - Polonya
3 - Avusturya
2 - İtalya
1 - Litvanya
@BlackMask o zaman son durum budur dostum.
hile oydu zaten. ikisi de pozitif ayrımcılık ile girmişti. hakkımı daha zayıf olandan yana kullanıp düzenledim listeyi. özür dilerim portekiz.3 puan iki ülkeye vermişsin. Şimdi herkes bir ülkeye verdiği için içlerinden birini tercih edersen daha iyi olur.
Teşekkür ederim. Portekiz'e ben zaten puan vereceğim. Benim puanımı kendi yerine de sayabilirsin.hile oydu zaten. ikisi de pozitif ayrımcılık ile girmişti. hakkımı daha zayıf olandan yana kullanıp düzenledim listeyi. özür dilerim portekiz.
10-15 gün şimdilik süre var. Normalde 5 günle tutardım ama izleyip öyle puan verecek arkadaşlar var, ben de biraz meşgul olabilirim, bir yere hazırlık yapıyorum. O yüzden süre belirlemedim ama çok sürmez. Ayın son günü diyebiliriz.@BlackMask sonuçları ne zaman öğreneceğiz. Büyük final gününü belirledin mi?
Selam Jean. Teşekkürler. Sadece bir puanın eksik, onu da eklersen puan kadron tamamlanır.12 - Norveç
10 - İsveç
8 - İsrail
7 - Finlandiya
6 - Avustralya
5 - Polonya
4 - Belçika
3 - Fransa
2 - İspanya
Selam @BlackMask aşağı yukarı benim sıralamam bu şekilde
Dayılar!?Selam Jean. Teşekkürler. Sadece bir puanın eksik, onu da eklersen puan kadron tamamlanır.
Hırvatistan mı yoksa Almanya mı? "Dedeler" deyince Hırvatistan aklıma geliyor da "dayılar" deyince çıkaramadım.Dayılar!?
Tabiki de Hırvatistan, lanet olsun füzeli donlu o gösteri gözlerimin önünden gitmiyor.Hırvatistan mı yoksa Almanya mı? "Dedeler" deyince Hırvatistan aklıma geliyor da "dayılar" deyince çıkaramadım.
Teşekkürler. Müsaadenle Jean.Tabiki de Hırvatistan, lanet olsun füzeli donlu o gösteri gözlerimin önünden gitmiyor.