Bilmiyorum sahne Allah affetsin diyorum. Şarkı sözleri birkaç seneye açıklanır.Belarus başkanı Lukashenko’nun Putin’e traktör hediye etmesini dalgaya getiriyorrmuş
@sensey ne düşünüyorsun traktör hakkında?
Bilmiyorum sahne Allah affetsin diyorum. Şarkı sözleri birkaç seneye açıklanır.Belarus başkanı Lukashenko’nun Putin’e traktör hediye etmesini dalgaya getiriyorrmuş
Bakmak lazım. Şarkıları bayağı viral olan birisiymiş.Abla da Ortadoğulu vibe var muhtemelen Lübnan İsrail vs oralı sahneye yakışıyor
İşte sorun orada. Sahne yoksa hoşuma gitti, şarkıyı da hep dinlerim.İngilterenin nakaratı güzel müziği güzel ama solisti fena kötü.
Anket 10 dakika sonra kapanıyor. Ona göre tahminini yap.Birleşik Krallık | Yine sallamamış fazla yarışmayı..
Şimdi ben lavaboya gidiyorum birinci üzerine düşünücem..
Ben de giderim ya. Hayalimde var.Şu yarışma Türkiyede yapılsa kesinlikle salona gitmek isterdim. Ne kadar güzel bir ortam yav.
Finlandiya o sahneyle olmamalıydı ya. Şarkının sahnesi ring istiyordu. Uzun eşek ve tahta kutu değil bence.sanırım israeli finlandiyadan daha çok beğendim ya.
Çok teşekkürler. Beni de bayağı eğlendirdin.Ben işe dönüyorum bu gece ancak puanlamaya bakarım bir kaç gün sonra değerlendirmeye katılırım iyi gecele kendinize iyi bakın
Hangisi bu dostum?@sensey ne düşünüyorsun traktör hakkında?