Ben de şaşırdım dostum. Sosyal medyada gördüğüm şarkılara bakmıştım sadece, bu Belçika şarkısı kesinlikle en iyilerden biri.bu belçikalı abinin kazanma ihtimali yok mu ya, bu da iyi
Bu sene gaylik moda
İlk 10 garanti görürsünüz. Lgbt kesimden de ekstra yüksek oy alır.bu belçikalı abinin kazanma ihtimali yok mu ya, bu da iyi
Avustralya nın şanssızlığı komşusunun olmaması.Üç aşağı beş yukarı geçen seneki gibi 15. sırada bitirebilirler. Belki bi' tık üstü de olabilir, son seneleri olduğu için.
Nakarat kısmını ben de beğendim.bu belçikalı abinin kazanma ihtimali yok mu ya, bu da iyi
abla değil o xdSonda gelen ablanın performans baya iyiydi ilk 10 olur
Rica ederim. Noa bence de ama işte sonuçlar malum. Diğer konularda da katılıyorum ama biz Arap göndermeyiz bence ya, yok bizde Arap şarkıcı galiba.Konuya çok emek vermişsin. Ben finale beş şarkı kaldı zannetim, buraya kadar çıktıysa iki kalça sallar kazanır diye düşündüm. Şarkıları üstünkörü dinlemiştim, İsveçinki daha iyiymiş gerçekten ama hala Noa>Loreen. Biz ne zaman Arap göndeririz acaba? Polonya ve Çekya fena değildi. Finlandiya da çöp bana göre diğerleri de.
Şarkıyı sevmiyordum ama performans etkisi oldu. Seviyorum bayağı.Ben de şaşırdım dostum. Sosyal medyada gördüğüm şarkılara bakmıştım sadece, bu Belçika şarkısı kesinlikle en iyilerden biri.