Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turnuvadaki en muallak grup F grubu sonra bizimki bence. İtalya malum, Galler çok sağlam ayaklara sahip, Türkiye ise ne yapacağı belli olmayan Fransa'yı devirip Litvanya'ya yenilebilen bir takım işte... İsviçre ise çizgisi belli takımlardan. Ne çok kötü ne çok iyi.

Gruptan 1. çıkarsak karşılaşacağımız takım sürpriz olmazsa Ukrayna olacaktır. 2. Çıkarsak da ben Rusya ile karşılaşacağımızı düşünüyorum. İçimden öyle geçiyor yani. :)

İtalya ile maçımız belirleyici olacak. Elemelerde en az gol yiyen takımız. 10 maçta 3 gol yedik 18 gol attık. İtalyanlar ise 4 gol yiyip 37 tane attılar. Burak Yılmaz'ın formu devam ederse gol sıkıntısı çekmeyiz diye düşünüyorum. Kerem de kesilmezse yedek olarak hücumdaki eksikliğimizi bir nebze tamamlarız. Ozan-Cağlar-Zeki üçlüsü ve kaleden yana şüphem yok. Uyumlular ancak solda RIdvan ve Umut beni düşündürüyor. Yetenekliler, özellikle Rıdvan yetenekli ama milli takım tecrübesi yok. Umarım kampta bu tecrübe eksikliğini hızlıca kapatır ve bize büyük bir heyecan yaşatır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık