Ozan bu takımın vazgeçilmezi, geçen maç üç beş top kesen yine Ozan'dıOkay yerine Taylan Kenan yerine Kerem Ozan yerine kim oynarsa oynasin ondan iyi oynar. xD
Çöp bence heeifte istikrar namina birsey yok 2 maç muazzam oynuyor. Sonra 20 maç vasat altı. Ortalaması vasat oluyor o yüzden.Ozan bu takımın vazgeçilmezi, geçen maç üç beş top kesen yine Ozan'dı
Takımdaki tüm oyuncular vasat zaten, üst düzey performans gösteriyorlar gibi yazmaya gerek yok. Burak mesela Fransa'da bunu bıldırcınla Türkiye'de otla besliyorlar galiba.Çöp bence heeifte istikrar namina birsey yok 2 maç muazzam oynuyor. Sonra 20 maç vasat altı. Ortalaması vasat oluyor o yüzden.
Nevzat AydınKim o ?
Takimdadaki diğer oyuncular mükemmel mi dedim red reis ozan leş diyorum spesifik olarak bahsediyorum. Fener maçlarını cok izledim ozan konusunda net yorum yapabiliyorum. Burakı bu sene hiç izlemedim bir gollerine baktım.Takımdaki tüm oyuncular vasat zaten, üst düzey performans gösteriyorlar gibi yazmaya gerek yok. Burak mesela Fransa'da bunu bıldırcınla Türkiye'de otla besliyorlar galiba.
Hepsi leş diyorum bende o yüzden Ozan yine iyi.Takimdadaki diğer oyuncular mükemmel mi dedim red reis ozan leş diyorum spesifik olarak bahsediyorum. Fener maçlarını cok izledim ozan konusunda net yorum yapabiliyorum. Burakı bu sene hiç izlemedim bir gollerine baktım.
Allahtan Rüdiger maç sonu helallik istedi yoksa Nazi listesine alınırdı.