Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siz olsanız 11'i nasıl kurardınız?
Ozan ve Kenan yerine İrfan can ve Taylan oynatırdım ben. İkinci yarı Yusuf değişikliği de bu 11'in planına dahil olurdu
 
Yusuf da Hakan da 8 de o verimi veremezler. Onu geç Ofansif olarak verimi veremedikleri gibi defansif olarak da katkıları azalır. Orada ya İrfan oynayacak ya Ozan oynayacak bu net bana göre. Önde de Yusuf ve Hakan arasında seçim yapması lazım. İkisi oynadığında biri kanada geçiyor ve verim yine düşüyor.


Okay'ı bende ilk başta oynatmasına laf ettim ama adam gayet iyi oynadı ve aldı formayı. İleride form düşüklüğü ya da çok hata yaparsa zaten kesilir.
Fakat şuan için 6 numara Okay daha garanti gibi. İrfan oynayabilir oynamaz demiyorum ama dediğim gibi defansif olarak sıkıntı yaşamayalım ofansı çözeriz kafasında heralde. Çünkü tekrar diyorum İrfan oynadığında defansif olarak neredeyse hiç katkı vermiyor, onun yerine çift yönlü Ozan'ı oynatıyor. Fakat duruma göre 60-65 dk da gerekli değişiklileri yapması lazım her şekilde.
Okay iyi topçu zaten West Brom'u ligde tutacaktı az daha ama o da topla yetenekli değil zayıf noktası o. Baskı altında top çıkaramama gibi bir problemi var. Stoperlerden medet umuyor bu durumlarda. Sen geride bu derece defansif bir orta saha tutarken önüne de topla yeteneği tartışılan Ozan'ı oynatırsan orta sahayı verirsin. İrfan'ı oynatınca gelip stoperden top çıkarmasını beklemeyecek zaten oyunu kurmasında ön ayak olmasını bekleyecek.
 
Damat Ferit değil de Enver Paşa benzetmesi yapılabilir. Malum, Trabzon milli mücadele döneminde Mustafa Kemal'in değil de Enver Paşa'nın Milli Mücadelenin lideri olmasını istemiştir. Sürecin devamında da Mustafa Kemal'e muhalefet etmeye devam etmişlerdir.
Ben daha çok Şenol Güneş Trabzonsporlu olduğu için Trabzonsporlu Uğurcan'ı oynatıyor diye Damat şeyi etmiştim ama neyse. :/
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık