Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2018 FIFA Dünya Kupası

Kupayı kim alır?


  • Kullanılan toplam oy
    134
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nijerya'yı Cüneyit vermediği 2 penaltıyla geçmişlerdi elenmelerine sevindim. Messi kariyerinin en kötü turnavası olabilir maç başı koşu mesafesi 8000m zor geçiyo. Arjantin yine bireysel hata sonuçu gol yedi. Defans hattı sıkıntılıydı. Buraya gelmeleri bile fazlaydı zaten. Güzel maç oldu.
 
Sampaoli fazla yükleniyo bu kadroyu Messi'nin istediğini Arjantin basını da söylüyor yani hocadan daha önce Messi ne isterse o oluyor. O yüzden Marodona>Messi diyor Arjantililer.
Maradona>Messi'ye bir şey demem zaten Pele ve Maradona'yı doğru dürüst izleyemediğim için tartışmalarına da katılmam. Ama diğer konu çok mantıksız duruyor. O tip söylentiler her yıldız oyuncunun takımında olur, hele ki oyuncunun ismi teknik direktörü bu kadar aşarsa daha bi artıyor. Sampaoli kim ne derse desin tarihin en kötü tenknik direktörlük performanslarından birini gösterdi bize. Kenarda amigoluk yaptı başka bir şey değil.
 
Ronaldo'ya aç kurtların kuzuya saldırdığı gibi 3 kişi birden kapatıyorlar. Ronaldo uca geçti mi Ronaldo'nun kanadına akan 10 numara bomboş kalıyor ama bi' boka yaradığı yok herifin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık