Sonytoria forumun en fakiri olsa dahi gerekirse yırtık kıyafetlerle gezer, her gün küflü ekmekle yetinir ama yine de psleri alıp dizerdi, bundan emin olabilirsin.Herkes @Historia gibi zengin değil evinde psleri üst üste dizsin xD
Ps'de iki tane oyun oynadım bugüne kadar Bloodborne onlardan biri değil ama bir ara bakabilirim.
Neyle kıyasladığına bağlı Skyrim ile kıyaslarsan sevmiyorum, Fallout 4 ile kıyaslarsan seviyorum.@RedTeroR Tw3'ü sevmiyorum demiştin sanki. Ben mi yanlış hatırlıyorum reis?
Bence de. Adam tüm güzel kaliteli şeyleri sevmiyor ya. Luffy,Tw3...Sonytoria forumun en fakiri olsa dahi gerekirse yırtık kıyafetlerle gezer, her gün küflü ekmekle yetinir ama yine de psleri alıp dizerdi, bundan emin olabilirsin.
@Arthur Morgan
Ben övdüğüm için sevmiyorum demiştir. :S
Sen sevmedim leş oyun dersen ben de oyunda olmayan şeyleri varmış gibi gösteririm bu kadar basit xDNeyle kıyasladığına bağlı Skyrim ile kıyaslarsan sevmiyorum, Fallout 4 ile kıyaslarsan seviyorum.
Ben oyunun son 1 saatini sevmedim, o son final dövüşü ve olayların bağlanışı. Bir de bu @Raiden noobu bana dedi ki oyunda küçük dokunuşlarla büyük işler yapıyorsun, sonuca etki ediyor, bir kaç konuşmayı kaçırırsan hatunlar yüzüne bakmıyor falan sonra girdim olaya yok öyle bir şey, gene yaradan da sensin peygamber de sensin. Hatunların seni istememesi için de her halde amuda kalkıp orta parmak göstermen gerekiyor xD
Örnek vereyim.
Bir görev var Radovid üzerine, bu Radovid denen kralı öldürme girişimi yapanlar senden birini kurtarmanı istiyorlar mağaraya gidiyorsun onu oradan alıyorsun vesaire ben oyunu ilk oynadığımda bu göreve feci yükselmiştim biz burada küçük bir dokunuş yapıyoruz sonra Radovid denen zatı muhterem perte çıkıyor diye baya hoşlanmıştım görevden sonra ne oldu peki gidip gene silahı alıp insanları kesmen gerekti. hep bu Raiden gibi oyunu poh pohlayanların gazına geldim.
RDR 2 seviyor diye duydum.Bence de. Adam tüm güzel kaliteli şeyleri sevmiyor ya. Luffy,Tw3...
O konuda bir Detroit değil ama hikayeye etki etme yönünden çoğu oyundan daha iyidir.Neyle kıyasladığına bağlı Skyrim ile kıyaslarsan sevmiyorum, Fallout 4 ile kıyaslarsan seviyorum.
Ben oyunun son 1 saatini sevmedim, o son final dövüşü ve olayların bağlanışı. Bir de bu @Raiden noobu bana dedi ki oyunda küçük dokunuşlarla büyük işler yapıyorsun, sonuca etki ediyor, bir kaç konuşmayı kaçırırsan hatunlar yüzüne bakmıyor falan sonra girdim olaya yok öyle bir şey, gene yaradan da sensin peygamber de sensin. Hatunların seni istememesi için de her halde amuda kalkıp orta parmak göstermen gerekiyor xD
Örnek vereyim.
Bir görev var Radovid üzerine, bu Radovid denen kralı öldürme girişimi yapanlar senden birini kurtarmanı istiyorlar mağaraya gidiyorsun onu oradan alıyorsun vesaire ben oyunu ilk oynadığımda bu göreve feci yükselmiştim biz burada küçük bir dokunuş yapıyoruz sonra Radovid denen zatı muhterem perte çıkıyor diye baya hoşlanmıştım görevden sonra ne oldu peki gidip gene silahı alıp insanları kesmen gerekti. hep bu Raiden gibi oyunu poh pohlayanların gazına geldim.