Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] 2001 Yılının En İyi Animeleri

2001 En iyileri (3lü oy)

  • Shaman King

    Kullanılan: 7 17.1%
  • Beyblade

    Kullanılan: 27 65.9%
  • Fruits Basket

    Kullanılan: 2 4.9%
  • Captain Tsubasa: Road to 2002

    Kullanılan: 12 29.3%
  • Prince of Tennis

    Kullanılan: 0 0.0%
  • Hikaru no Go

    Kullanılan: 2 4.9%
  • Shin Shirayuki-hime Densetsu Prétear

    Kullanılan: 0 0.0%
  • Groove Adventure Rave

    Kullanılan: 1 2.4%
  • Cowboy Bebop

    Kullanılan: 23 56.1%
  • Grappler Baki (TV)

    Kullanılan: 4 9.8%

  • Kullanılan toplam oy
    41
2016 yılının konusu için tıklayın
2015 yılının konusu için tıklayın
2014 yılının konusu için tıklayın
2013 yılının konusu için tıklayın
2012 yılının konusu için tıklayın
2011 yılının konusu için tıklayın
2010 yılının konusu için tıklayın
2009 yılının konusu için tıklayın
2008 yılının konusu için tıklayın
2007 yılının konusu için tıklayın
2006 yılının konusu için tıklayın
2005 yılının konusu için tıklayın
2004 yılının konusu için tıklayın
2003 yılının konusu için tıklayın
2002 yılının konusu için tıklayın
2001 yılının konusu için tıklayın


GEÇMİŞ SENELERE OY VERMEMİŞ ARKADAŞLAR Bİ BAKIP OY VEREBİLİRSE GÜZEL OLUR ARKADAŞLAR.

2001 Yılının animeleri içinden türkiye izleyicilerinin seçtiği en iyi 10 animeyi oy sayısına göre paylaşacağım sonra bide biz aramızda oylayalım bakalım genel izleyicilerden ne kadar farklıyız

Shaman King



Ruhları ve hayaletleri görebilen ve onlarla iletişim kurabilen Shaman
Yoh Asakura, 500 senede bir yapılan "Shaman Fight" yarışma katılmak için
Tokyo'ya gelir. "Shaman Fight" ı kazanan yarışmacı "Shaman King"
olacaktır. "Shaman King" ile evlenmek isteyen Yoh'un nişanlısı Anna ve
yeni edindiği arkadaşları, Yoh'u yarışma dışı bırakmak isteyen bir
aileye karşı mücadele etmeye çalışacaklarıdır.

Beyblade



13 yaşındaki Takao Kinomiya, gençler arasında büyük bir tutku halinde devam eden Beyblade’de kendini geliştirmek ve kanıtlamak istiyordur. Bunun için yanına hem ona destek olan, hem de birlikte savaşacak dostları Max Mizuhara, Kai Hiwatari, Rei Kon ile teknik bilgisi çok yüksek bir başka arkadaşları Kyouju’yu da alarak Dünya’nın dört bir yanından, birbirinden güçlü Beyblade oyuncularının kıran kırana dövüştüğü turnuvaya katılırlar. Maceraları boyunca karşılaştıkları sayısız zorluk onlara hiç beklemedikleri dostluklar ve zorlu düşmanlar kazandıracaktır..

Fruits Basket




Toru Honda, yakın zamanda annesini trafik kazasında yitirmiştir. Annesinin ölümünün ardından dedesinin yanına taşınmış, ancak bir süre sonra, dedesinin kendi ailesinin eve yerleşmesi ile onlara huzursuzluk vermemek için buradan da ayrılmıştır. Toru, artık bir çadırda yaşamakta ve okul sonrasında temizlikçi olarak çalışmak sureti ile geçimini sağlamaktadır. Toru, yaşadığı bütün olumsuzluklara karşı iyimser tutumunu sürdürmektedir.

Toru, birgün ormanda gezinirken Soma ailesinin evine rastlar. Burada yakışıklı ama bir o kadar soğuk sınıf arkadaşı Yuki Soma ile karşılaşır. Yuki, iki kuzeni Kyo ve Shigure ile birlikte yaşamaktadır. Soma ailesi, Toru'yu, temizlik ve yemek işlerini karşılaması karşılığında evlerine davet ederler. Çadırı önceki gece toprak kayması sonucunda yok olan Toru'nun kabul etmekten başka çaresi yoktur.

Ancak, Toru kısa bir süre sonra garip gerçekle karşı karşıya kalacaktır. Soma ailesi Çin takvimindeki hayvanların ruhları ile lanetlenmiştir. Her birey, bir hayvanın ruhuna sahiptir ve karşı cinsten bir insana sarıldığında lanetlendiği hayvana dönüşmektedir.

Captain Tsubasa: Road to 2002



İlk 36 bölüm Captain Tsubasa ve Captain Tsubasa J serilerinin tekrarıdır. Road to 2002 hikayesi, 37. bölümde Japonya menajeri Katagiri'nin ayarladığı Japonya-Hollanda dostuk maçı ile başlar. Bu maçtan hemen sonra Tsubasa artık kariyerinin zirvesine ulaşarak İspanya'nın Barcelona takımına transfer olur.

Wakabayashi Almanya'nın Hamburg takımında kariyerine devam etmektedir. Kojiro Hyuga ise İtalya'nın Juventus takımına transfer olmuştur.

Seri, Tsubasa ve Hyuga'nın Avrupa'daki kariyerleri ile devam eder, Japonya-Brezilya dostluk maçının başlangıç düdüğü ile son bulur.

Prince of Tennis



Echizen Ryoma, profesyonel tenis oyuncusu babası gibi tenise meraklıdır. Sadece meraklı olmakla kalmayıp 4 tane şampiyonluğu da vardır. Ama babasının isminin ağırlığı altında sürekli ezilmektedir.

Ryoma, Japonya'daki en iyi tenis kluplerinden birine sahip olan Seishun Gakuen orta okuluna katılır. Teniste daha iyi olmak için yeni takım arkadaşlarıyla beraber mücadele etmeye başlar. Katıldığı müsabakalarda kendisini sürekli geliştirir ve kendine ait bir oyun stili geliştirir. Ryoma'nın hedefi en iyi olma yolundaki rakipleri, takımın kaptanı olan Tezuka ve babasını yenmektir

Hikaru no Go



12 yaşındaki orta okul öğrencisi Hikaru Shindo, büyük babasının eşyalarını karıştırırken bir "go" tahtası bulur. Üzerindeki kan lekelerini silmeye çalışırken bir hayalet ortaya çıkar. Hayaletin adı Sai Fujiwara'dır. Heian döneminde, imparatorun iki "go" öğretmeninden biridir. Diğer hoca Sai'i saraydan attırmak için onu maça davet eder. Maç esnasında diğer hoca hile yaparken Sai'ye yakalanır. Ama bunu söylemesine fırsat vermeden Sai'yi hilebazlıkla suçlar. Sai saraydan atılır. Başka yapacak hiç bir şeyi kalmayan Sai, intihar eder. Sai, kendi yaşamında elde edemediği "kami no itte"i, Hikaru sayesinde elde etmeye çalışacaktır.

Shin Shirayuki-hime Densetsu Prétear



16 yaşındaki kız, yedi adam tarafından sihirli güçlere sahip olduğu ortaya çıktığında, yeni üvey ailesine uyum göstermekte zorlanır. Önceleri çekindiği tuhaf bir gruba, bir canavar yüzünden arkadaşının hayatını tehlikeye soktuğu için katılır. Hiçbir eğitim almadan, Pretear'ın kutsal görevini alabilecek kadar yetenekli olduğunu kanıtlamak zorundadır. Genç kız grubuyla beraber, farklılıkları gidermek ve kötü prensesi yenebilmek için çalışır.

Groove Adventure Rave



Karanlık güçlerin hükmettiği taş "Darkbring" ve aydınlık güçlerin hükmettiği taş "Rave"in karşı karşıya geldiği savaşta, büyük bir patlama gerçekleşir. "Overdrive" sonucu dünyanın 1/10'unun harap olmasına neden olur.

Bu olaydan yıllar sonra "Dark Bring", "Demon Card" adı verilen bir örgüt tarafından hayata döndürülür. "Demon Card", "Dark Bring"i kullanarak dünyaya hakim olmak istemektedirler. "Dark Bring"in gücüne karşı durabilecek tek şey de "Rave"dir.

Haru Glory, okyanustan çıkardığı "Plue" adındaki hiç bir hayvana benzemeyen yaratık ve Rave ustasından aldığı "Rave" ve "10 Commandments" ile yollara düşer. İlk duraklarında kumar tutkunu genç ve güzel Elie ile yolları kesişir. Yeni Rave ustası Haru, Ellie ve birşeye benzemeyen yaratıkları Plue, "Demon Card" örgütü ile mücadeleye başlar. Maceraları esnasın gruplarına yeni arkadaşlar alarak ilerlerken kendi geçmişleri ile de yüzleşmek zorunda kalırlar.

Cowboy Bebop



Mars'ta bir tankere yerleştirilen bio-kimyasal bombanın patlamasıyla 1km
ötekideki nufüsun çoğunlukta olduğu yerde 500'ün üstüne kişi ölmüştür.
Zanlının başına konan ödül şimdiye kadar konulan en büyük ödüldür. 300
milyon woolong. Bu olayın haberi Bebop'a bomba gibi düşer ve paraya her
zamankinden aç olan ekip bu ödülü almak için yarışa girerler.

Grappler Baki (TV)



Baki Hanma sıra dışı şekilde güçlü bir genç adamdır. Bir gün, sadece dövüşmek ve insanları yaralamak için yaşayan acımasız Yujiro'yu, yani babasını geçmek için uyanık olduğu her saniyesini antrenmana ve dövüşe harcıyor. Baki en güçlü olma yolunda muhtelif dövüş sanatları ustalarıyla dövüşüyor ve antrenman yapıyor. Her zaman gücünü ve dövüş tekniğini geliştirmenin yollarını arıyor.
 
Son düzenleme:
Cowboy Bebop'un filmi var ankette. Anime serisi 1998 yapımı, 2001 olan film. Film iyi sayılırdı tabii ama efsane olan animesi.
 
Millet hep çocukluk efsaneleri diye Beyblade'e basmış oyunu. Şimdi "anime tavsiyeleri" adı altında izleseniz zevk almazsınız bile.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık