Filmi.Cowboy Bebop 98 yalnız?
Filmi.Cowboy Bebop 98 yalnız?
Türkanimeden alıyor diye olabilir.
Filmleri koyarken, bırak sadece animeyi, gelmiş geçmiş en iyi animated film olarak görülen filmi koymamak absürt olmuş.Türkanimeden alıyor diye olabilir.
Türkanime'ye de girdim ama orada da var aslında, neye göre yapmış bilemedim.Filmleri koyarken, bırak sadece animeyi, gelmiş geçmiş en iyi animated film olarak görülen filmi koymamak absürt olmuş.
sizden önce aynı konuyu belirten bir arkadaş oldu (@Riful ) ve ona cevap verdim önceki mesajları okumadan absürt falan ithamlarda bulunmak hoş değil filmler listelerde yok dikkatsizlikle cowboy bebop un filmi karışmış ama oy verenler seriye veriyor zaten oyu genede benim hatamFilmleri koyarken, bırak sadece animeyi, gelmiş geçmiş en iyi animated film olarak görülen filmi koymamak absürt olmuş.
filmleri koymuyorum normalde ama o film dikkatsizlik eseri listeye girmişTürkanime'ye de girdim ama orada da var aslında, neye göre yapmış bilemedim.![]()
İn in ilk animeye kadar in bence.ewet baktım sylediğiniz doğru dikkatsizlik olmuş ama zaten 98 e kadar inmeyeceğim için çok da fark etmeyecek