0-10 giden adamı bırak ben Faker bile vurur sen ne diyon?@Mihawk adam tehdit ediyor normieyu. Bize verebilirsin ona iyi bakariywjgsjshsiwh
0-10 giden adamı bırak ben Faker bile vurur sen ne diyon?@Mihawk adam tehdit ediyor normieyu. Bize verebilirsin ona iyi bakariywjgsjshsiwh
faker ın bile 0-7 oynadığı solo q maclar var0-10 giden adamı bırak ben Faker bile vurur sen ne diyon?
Şöyle diyince feedleyesim geliyor direkt0-10 giden adamı bırak ben Faker bile vurur sen ne diyon?
Croco takımda feedleyini öldürürüm diyor yok mu yetkili aloo. Normie ve onuru yedeklerimize alırım. Beyblade istediği yere geçsin. Joey kalsın yorick main o. Ruhu zaten ölü0-10 giden adamı bırak ben Faker bile vurur sen ne diyon?
JDLDJDLDJDFLDNSLFJŞSJS KAHKAHA ATTIMyorick main o. Ruhu zaten ölü
O adam normal maçların çoğunda tryhard oynamıyor. Kata main gelip adamı dövüyor lane de ciddiye almam o maçların çoğunu. Artı olarak top jungle falan gelip 3 kişi adama kule altı falan yapıyorlar. Bırak da olsun o kadar...faker ın bile 0-7 oynadığı solo q maclar var
Benim takım niye böyle!Şöyle diyince feedleyesim geliyor direkt
İstediğin her şeyi yapabilirsin oyun sonuçta bu önemli olan senin eğlenmenŞöyle diyince feedleyesim geliyor direkt
Biz sizinle eşleştir değil mi?İstediğin her şeyi yapabilirsin oyun sonuçta bu önemli olan senin eğlenmen
Evde halay çekerim de sanmam. O joey da öyle bir bal var ki hep kaçıyor bendenBiz sizinle eşleştir değil mi?
yav ne alakası var, dünyanın en cok takip edilen oyuncusu niye maclarını trollesin o kafa yapısını faker a yakıstırabiliyon mu? o değil bir çok pro oyuncunun o skorlarla oynadığını görebilirsin. cünkü en top seviyede bi kere geri düştün mü rakip kazandığı avantajı sürekli arka arkaya kullanmaya devam eder. mid lane zaten 1v1 değil ki 2v2O adam normal maçların çoğunda tryhard oynamıyor. Kata main gelip adamı dövüyor lane de ciddiye almam o maçların çoğunu. Artı olarak top jungle falan gelip 3 kişi adama kule altı falan yapıyorlar. Bırak da olsun o kadar...
Benim takım niye böyle!