seni zaten çok aç,hırslı gördüm.Sen bizden uzak ol en iyisi.Sizle oynamayı çok istiyoruz. Joey le hesaplaşmam gerek
seni zaten çok aç,hırslı gördüm.Sen bizden uzak ol en iyisi.Sizle oynamayı çok istiyoruz. Joey le hesaplaşmam gerek
Sen yine manipüle ile en güçlü takimi kendine aldın:S Ama joey reis bu kirli oyunu bozar.Biz varken dimi
Yanlış duyulmuş:SDuyumlar aldım.
oyunumuza gelen elemanlara göre iyiymiş bu arada win rate@Sabo önce beni solo q da taşısın . yüzde 42 win rate imiz var :/
Evet. İsmimizden yeterince korkulmadığını gördüm. Düzeltmemiz lazım bunuseni zaten çok aç,hırslı gördüm.Sen bizden uzak ol en iyisi.
A oylamada birinciSen yine manipüle ile en güçlü takimi kendine aldın:S Ama joey reis bu kirli oyunu bozar.
Yanlış duyulmuş:S
Siz gizli oylarda birincisinin...A oylamada birinci
Normieyi ajan olarak gönderdik ama yolunu sapıtmış gitmiş a ya vermiş oyunu hdkshisSiz gizli oylarda birincisinin...
ct em olmayınca ben@Müsteşar Kemal turnuvada olmayınca @Arthur Morgan ın havalar…. Müsteşar reis gel de top diffi koy
Veigar ban atmazlarsa kaparım her türlü, atarlarsa da elimde farklı şeyler var ben rahatım...c takımı veigar ve yorick olmadan bi comp kurun .