Bana karşı şansın yok Datte,mazimizin eski olmasıda kurtarmaz seni xDPc düzgün olsa beni turnuvalara falan katılmaya motive edecek tek çar sensin zaten cavo
Bana karşı şansın yok Datte,mazimizin eski olmasıda kurtarmaz seni xDPc düzgün olsa beni turnuvalara falan katılmaya motive edecek tek çar sensin zaten cavo
Ulan bir tane tehdidin yerine ulaşsın gam yemeden öleceğim cavoBana karşı şansın yok Datte,mazimizin eski olmasıda kurtarmaz seni xD
Bu kadro @Arthur Morgan'ı bile delirtti,kimsenin şansı yok.Güzel takımlar ama bir turnuva daha olursa benim takımım şöyle olmalı
Ben
Cavit
Histo
Kuzan
Rahman
Keko'yu salıyorum biraz rahat etsin adam
Hakkımı yiyorsun diye yorumladımUlan bir tane tehdidin yerine ulaşsın gam yemeden öleceğim cavo
Hangi takımdaysam bir şekilde galibiyetler aldık biz buna Cavit efekt diyoruz xDUlan bir tane tehdidin yerine ulaşsın gam yemeden öleceğim cavo
Yok be çok eğlendim ben o maç. Bir komutan gibi sürekli gaza getirecek şekilde moral ve taktik konuşması, herkesi yönlendirmem, rakiple 1v5 atmak, onların mükemmelsin yazması falan çok komiğime gitmişti. Onlarda maç 15 te bitecek derken lan noluyor demişlerdir anca 38 de 3 inhib+baronu tutamadık yoksa yine fightı aldırırdım da unluckyBu kadro @Arthur Morgan'ı bile delirtti,kimsenin şansı yok.
Biz yenmeye başlamıştık fightları,3 inhi açılmış olması sayesinde aldılar,ezikti hepsiYok be çok eğlendim ben o maç. Bir komutan gibi sürekli gaza getirecek şekilde moral ve taktik konuşması, herkesi yönlendirmem, rakiple 1v5 atmak, onların mükemmelsin yazması falan çok komiğime gitmişti. Onlarda maç 15 te bitecek derken lan noluyor demişlerdir anca 38 de 3 inhib+baronu tutamadık yoksa yine fightı aldırırdım da unlucky
Sağlam tabi ki cavidim. Ama önce vs gel velkoz al görmek istiyorum karşımda.Biz yenmeye başlamıştık fightları,3 inhi açılmış olması sayesinde aldılar,ezikti hepsi
Oynarız yine mentalin sağlamsa xd
kurduğum takımlara bak https://www.korsanfan.com/konu/2-korsanfan-league-of-legends-turnuvasi.11057/post-2622184Sağlam tabi ki cavidim. Ama önce vs gel velkoz al görmek istiyorum karşımda.
Seni yenmek istemiyorum xDSağlam tabi ki cavidim. Ama önce vs gel velkoz al görmek istiyorum karşımda.