O zaman A ve E takımı müsait oldukları bir zamanda kapalı kapılar ardında son maçı atıp sonucu foruma yazsın. Rocky 3'ün finali gibi.Turnuvayı beklenmedik sorunlar yüzünden iptal ediyorum. Katılım sağlayan ve izleyen herkese teşekkür ederim.
O zaman A ve E takımı müsait oldukları bir zamanda kapalı kapılar ardında son maçı atıp sonucu foruma yazsın. Rocky 3'ün finali gibi.Turnuvayı beklenmedik sorunlar yüzünden iptal ediyorum. Katılım sağlayan ve izleyen herkese teşekkür ederim.
Ne oldu?Turnuvayı beklenmedik sorunlar yüzünden iptal ediyorum. Katılım sağlayan ve izleyen herkese teşekkür ederim.
Güzel takımlar ama bir turnuva daha olursa benim takımım şöyle olmalıkendimce takım oluşturdum sadece eğlencesine. bence baya dengeli oldu. otofil sadece onur kaldı, ona da en iyi bot lane i ve güzel bir jg verdim. e nin tekli rolleri güclü botu zayıf. keepr ve crowley en iyi bot oyuncuları onların yanına iyi oyuncular. verdim bot diff koyabilsinler diye. rol dizilimleri top jg mid adc sup .
1.arthur morgan
2.mcgill
3.sir crocodile
4.red
5.keko
1.king of the hell
2.erdemexi
3.cavit
4.sabo
5.laughtale
1. joey wheeler
2.beyblade
3. onur
4.keepr
5.psycho
1.berkay
2.inari
3.bavs
4.normierose
5.crowley
1.nie li
2.whitebear d
3.Vv
4. axosewhis
5.crocus
Kolsuzlar kadrosun ifşa etmen olmadı reisGüzel takımlar ama bir turnuva daha olursa benim takımım şöyle olmalı
Ben
Cavit
Histo
Kuzan
Rahman
Keko'yu salıyorum biraz rahat etsin adam
Ne kolsuzu be aramızda platlar varKolsuzlar kadrosun ifşa etmen olmadı reis
Ben de off-role olmuşum la. En son oynadığım rol top benim.kendimce takım oluşturdum sadece eğlencesine. bence baya dengeli oldu. otofil sadece onur kaldı, ona da en iyi bot lane i ve güzel bir jg verdim. e nin tekli rolleri güclü botu zayıf. keepr ve crowley en iyi bot oyuncuları onların yanına iyi oyuncular. verdim bot diff koyabilsinler diye. rol dizilimleri top jg mid adc sup .
1.arthur morgan
2.mcgill
3.sir crocodile
4.red
5.keko
1.king of the hell
2.erdemexi
3.cavit
4.sabo
5.laughtale
1. joey wheeler
2.beyblade
3. onur
4.keepr
5.psycho
1.berkay
2.inari
3.bavs
4.normierose
5.crowley
1.nie li
2.whitebear d
3.Vv
4. axosewhis
5.crocus
bu turnuva top tın top koydum off role olcak illa ki . ama dengeli oldu baya yaBen de off-role olmuşum la. En son oynadığım rol top benim.
Keko ağlar zaten beni güçsüz takıma verdiniz diye.Güzel takımlar ama bir turnuva daha olursa benim takımım şöyle olmalı
Ben
Cavit
Histo
Kuzan
Rahman
Keko'yu salıyorum biraz rahat etsin adam
Datte gel karşma mide söz Velkoz almayacağım xDO zaman A ve E takımı müsait oldukları bir zamanda kapalı kapılar ardında son maçı atıp sonucu foruma yazsın. Rocky 3'ün finali gibi.
Pc düzgün olsa beni turnuvalara falan katılmaya motive edecek tek çar sensin zaten cavoDatte gel karşma mide söz Velkoz almayacağım xD