Bir el de Zac al benim anımı yaşat.Mide geçersem Soraka alırım ad, @İnari de yok onun da anısını yaşatmak lazım.
Bir el de Zac al benim anımı yaşat.Mide geçersem Soraka alırım ad, @İnari de yok onun da anısını yaşatmak lazım.
@Mihawk durumum netleşti. Pazartesi hiçbir şekilde katılamıycam. O gün tüm takımlar maç yapacaksa gelemicem. Salı bir şekilde katılırım. En kötü net cafeye gidicez artık. Takımlar ayarlanmadıysa yaz beni
Rol: top lane
@Mihawk salı günü okeyim pazartesi mümkün değil
Yazıklar olsunAranıza en son katılan ve tarafsız biri olarak keko en beğendiğim oyuncudur. Son atığımız özel oyunlarda gördüğüm kadarıyla büyük ve harcanmış bir potansiyel görüyorum onda
Senden taktik alma işi yalan oldu desene. Yorick banlama bari.@Mihawk durumum netleşti. Pazartesi hiçbir şekilde katılamıycam. O gün tüm takımlar maç yapacaksa gelemicem. Salı bir şekilde katılırım. En kötü net cafeye gidicez artık. Takımlar ayarlanmadıysa yaz beni
Rol: top lane
aslında takımlar dengeli olursa lig sistemi gibi de fena olmaz puanlı bir sekilde6-7 takım olsa iyiydi 5 takım çok hızlı bitiyor. Hızlı bitmesin diye loser bracketli tablo kullansakta gereksiz uzun sürer işi gücü vs olan çok olur.
5 takım olursa en kötü tüm maçları bo5 yapabiliriz.