Zaten pek oynayamıyordum bunun yüzünden olanı da unuttum.Antrenman diye girip 5vs5 aram sadece support atıyoruz , idmanlarda Ozan Tufan gibi takılıyor adam.
@Keepr lan bırak bütün ultiler kafama geldi hala kafam ağrıyor.
Zaten pek oynayamıyordum bunun yüzünden olanı da unuttum.Antrenman diye girip 5vs5 aram sadece support atıyoruz , idmanlarda Ozan Tufan gibi takılıyor adam.
İlk başta sinirlendim de günün sonunda tatlıya bağlandı. Bizi dinleyenlerin bazıları hak verdi, bazıları haklı olduğunuz yerler de var haksız da dedi, bazıları hiç dinlemedi. Birkaç kişiye kırgınlığım var. O kadar muhabbetimiz varken, bir iki özel mesajla durumu sormasını isterdim. Final maçında dc ye gelmen lazımYa olum sadsagaggadsaasas cansın lan
Sildin sildin. Yeteneğine ne kadar helal olsun dediysem kaosu forum dışında çıkartmanıza da o kadar sövdüm. Kaçırmışız anasını satayım
@King of the Hell olayları böyle takip ediyor.Turnuva shounen stili ilerliyor. En büyük güç en son gözükecek.
Bugün beni över misin biraz ? Iyi oynuyorum sansınlar xd
@Keepr b takımını çok fazla analiz etmiştik. C nin yapacaklarını sana anlatmıştım aynısı oldu ilk maç biliyorsun. B ninde biliyoruz rp atarsan anlatırım
Senin de on numara enerjin vardı histo. Zenginliğin verdiği refahla beslemişsin ruhunu resmen.
Dikkat etsinler de ben varken oturmasınlar diyordu en son.