Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2. KorsanFan League of Legends Turnuvası

Turnuvayı hangi takım kazanır

• Kullanılan toplam oy
    58
2 dia 1 plat'ın olduğunu turnuva başı bilip de turnuvadan çekilmemişsen şartları kabul etmişsin demektir. Söylenmenin anlamı nedir?
Takımların dengeli kurulacağına güvenerek katıldı herkes turnuvaya. Challengerdım diye gezen adam bile o takım çok güçlü olmuş, bu takım çok güçlü olmuş diye gezerken OTP herosu banlanacak silver oyuncu Joey'i suçlamak doğru değil bu konuda. Ayrıca takımlarında boşluk olmuş, Mihawk'a adamı gold diye tanıtarak elmas adam almışlar takımlarına. Hoş değil.

Takımların dengeli kurulacağına güvenerek katıldı herkes turnuvaya. Challengerdım diye gezen adam bile o takım çok güçlü olmuş, bu takım çok güçlü olmuş diye gezerken OTP herosu banlanacak silver oyuncu Joey'i suçlamak doğru değil bu konuda. Ayrıca takımlarında boşluk olmuş, Mihawk'a adamı gold diye tanıtarak elmas adam almışlar takımlarına. Hoş değil.
Kimin hangi lanede oynayacağı, hangi heroyu alacağı da bir zahmet belirsiz olsun ama arkadaşlar. Bu konuda karşıyı suçlayamazsınız.
Yine çok mantıklısın. :utan:

Böyle bir çakallığın döndüğü turnuvadan çekilmek için hâlen geç değil, öyleyse. Geçmişte Challengerdım diyen kişinin orta - düşük lig oyuncularının çoğunluğu oluşturduğu turnuvada oynattırmak/takımlarda yer almasını onaylamak da bir hatadır bence.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık