2 dakikaya geliyorumoyuna giriyoruz gel
2 dakikaya geliyorumoyuna giriyoruz gel
2 dia 1 plat'ın olduğunu turnuva başı bilip de turnuvadan çekilmemişsen şartları kabul etmişsin demektir. Söylenmenin anlamı nedir?Adamların elinde kuralların üstünde bir avantaj varken 2 dia 1 platla oynuyorlar. Bizi eledikten sonra bu adamlara nerf atarlarsa komik olur.
Takımların dengeli kurulacağına güvenerek katıldı herkes turnuvaya. Challengerdım diye gezen adam bile o takım çok güçlü olmuş, bu takım çok güçlü olmuş diye gezerken OTP herosu banlanacak silver oyuncu Joey'i suçlamak doğru değil bu konuda. Ayrıca takımlarında boşluk olmuş, Mihawk'a adamı gold diye tanıtarak elmas adam almışlar takımlarına. Hoş değil.2 dia 1 plat'ın olduğunu turnuva başı bilip de turnuvadan çekilmemişsen şartları kabul etmişsin demektir. Söylenmenin anlamı nedir?
Takımların dengeli kurulacağına güvenerek katıldı herkes turnuvaya. Challengerdım diye gezen adam bile o takım çok güçlü olmuş, bu takım çok güçlü olmuş diye gezerken OTP herosu banlanacak silver oyuncu Joey'i suçlamak doğru değil bu konuda. Ayrıca takımlarında boşluk olmuş, Mihawk'a adamı gold diye tanıtarak elmas adam almışlar takımlarına. Hoş değil.
Yine çok mantıklısın.Kimin hangi lanede oynayacağı, hangi heroyu alacağı da bir zahmet belirsiz olsun ama arkadaşlar. Bu konuda karşıyı suçlayamazsınız.
Böyle bir çakallığın döndüğü turnuvadan çekilmek için hâlen geç değil, öyleyse. Geçmişte Challengerdım diyen kişinin orta - düşük lig oyuncularının çoğunluğu oluşturduğu turnuvada oynattırmak/takımlarda yer almasını onaylamak da bir hatadır bence.Takımların dengeli kurulacağına güvenerek katıldı herkes turnuvaya. Challengerdım diye gezen adam bile o takım çok güçlü olmuş, bu takım çok güçlü olmuş diye gezerken OTP herosu banlanacak silver oyuncu Joey'i suçlamak doğru değil bu konuda. Ayrıca takımlarında boşluk olmuş, Mihawk'a adamı gold diye tanıtarak elmas adam almışlar takımlarına. Hoş değil.
Ben de öyle.Oyuncu eksiği olduğu ve düzenlenmesi için çok uğraştıkları için bu turnuvaya katıldım şimdiden söylüyorum 3.ye katılmıyacağım.