Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2. KorsanFan League of Legends Turnuvası

Turnuvayı hangi takım kazanır

• Kullanılan toplam oy
    58
@Mihawk kimin hangi koridora gideceğini belirtmesi zorunlu olmalı yoksa böyle sıkıntılar çıkıyor . takımlar kime karşı oynadığını bilmeli.
Bizim tüm takım belli, kimsenin başka koridora gidecek esnekliği yok. Biz Arthur bota mı topa mı gider bunu düşünürken Crowl'nin mid gittiğini görüp g*t gibi kalıyoruz. İlk oyundaki pick sıralarına göre strateji yapsak ikinci oyunda roller değişecek yine ortada kalıyoruz. Adamların elinde kuralların üstünde bir avantaj varken 2 dia 1 platla oynuyorlar. Bizi eledikten sonra bu adamlara nerf atarlarsa komik olur.

Oyuncu eksiği olduğu ve düzenlenmesi için çok uğraştıkları için bu turnuvaya katıldım şimdiden söylüyorum 3.ye katılmıyacağım.

Bizim tüm takım belli, kimsenin başka koridora gidecek esnekliği yok. Biz Arthur bota mı topa mı gider bunu düşünürken Crowl'nin mid gittiğini görüp g*t gibi kalıyoruz. İlk oyundaki pick sıralarına göre strateji yapsak ikinci oyunda roller değişecek yine ortada kalıyoruz. Adamların elinde kuralların üstünde bir avantaj varken 2 dia 1 platla oynuyorlar. Bizi eledikten sonra bu adamlara nerf atarlarsa komik olur.
Ben oynamıyorum ama dediğiniz şey saçma değil mi, kimin nerede oynayacağı da bir stratejidir, oldu olacak adamlar maçtan önce oynayacakları karakterleri de söylesinler:D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık