Sence kim kazanır berkayım. Ciddi soruyorum senin analizin iyidirOnun adını sadece adminler telaffuz edebiliyorlar.
Sence kim kazanır berkayım. Ciddi soruyorum senin analizin iyidirOnun adını sadece adminler telaffuz edebiliyorlar.
Bu sefer bir taraf kazanır diyemiyorum dengeli oldu takımlar. Hepiniz korkunçsunuz. C takımındaki beyblade elmas falanmış. :SSence kim kazanır berkayım. Ciddi soruyorum senin analizin iyidir
Ben @RedTeroR görünce attım oyu ya, kendisine zaafım var biliyorsun. Yoksa pek anlamam oyundan.En zayıf görünen A takımı en çok oyu almış.
Yorumlardan anladığım kadarıyla son derece gizliymiş bu favorilik reis.Gizli favoriyiz. Sadece izleyin
Ben @RedTeroR görünce attım oyu ya, kendisine zaafım var biliyorsun. Yoksa pek anlamam oyundan.
Arthur ile oynamışlığım var main herolarını banla totemden farksız xD
Keko çok ballı turnuva kazandım diyecek xdA takımında zayıf halka yok. Sadece keko'nun satıp internetim gitti deme ihtimali var.
Hele bir Yasuo oynuyor AFK bıraksa daha iyi. Gidip gidip XP ve altın kasıyoruz.Arthur ile oynamışlığım var main herolarını banla totemden farksız xD
Olm bi aatrox ve kaylemi gördün bunlar banlancak dedin başka bir sey gormedin ki hsishArthur ile oynamışlığım var main herolarını banla totemden farksız xD
Bu turnuva tryhard olmasam yasuo alıp seni yaniltmayi isterdim ama riske atamam hdksjsiHele bir Yasuo oynuyor AFK bıraksa daha iyi. Gidip gidip XP ve altın kasıyoruz.