Bu erkeklikler Bavs'a sökmez onu söyleyeyim. Adam yine main banları atar, kazanır, dalga geçer sizle de.Kazansanız linç yicem HDKSİSİJSAJ ama korkanın çocuğu olmaz
Bu erkeklikler Bavs'a sökmez onu söyleyeyim. Adam yine main banları atar, kazanır, dalga geçer sizle de.Kazansanız linç yicem HDKSİSİJSAJ ama korkanın çocuğu olmaz
Sizi eleriz xDD takımı bizi eler diyorsun demek :S
ben atacağım banları söyledim zaten . takımda itiraz etmezse tabiBu erkeklikler Bavs'a sökmez onu söyleyeyim. Adam yine main banları atar, kazanır, dalga geçer sizle de.
Atsın. Ben Crowley yavru gurtlarımız ve gizli koz will le kaybedeceğimiz maç yok. Takımıma güveniyorum.Bu erkeklikler Bavs'a sökmez onu söyleyeyim. Adam yine main banları atar, kazanır, dalga geçer sizle de.
Bu cesaretiniz bize karşı da işler mi?Atsın. Ben Crowley yavru gurtlarımız ve gizli koz will le kaybedeceğimiz maç yok
Siz çok basitsiniz berkayım. Keşke finale çıksanızBu cesaretiniz bize karşı da işler mi?
İnari etiketlenmemis bile. Forum karsi cikmis hsksjksjs
Onun adını sadece adminler telaffuz edebiliyorlar.İnari etiketlenmemis bile. Forum karsi cikmis hsksjksjs