Zor. Luffy'yi tek atması baz alınamaz bana göre. Luffy çok güçlü de olsa, halen toy. Ancak Amiraller yılların verdiği bir savar tecrübesine sahip. Her türden düşman görmüş adamlar.kaido alır sanki
Zor. Luffy'yi tek atması baz alınamaz bana göre. Luffy çok güçlü de olsa, halen toy. Ancak Amiraller yılların verdiği bir savar tecrübesine sahip. Her türden düşman görmüş adamlar.kaido alır sanki
?Amiral seviyesi küçük görülüyor.
Judge çıkıyor, amiraldir deniyor. Orochi çıkıyor silueti, amiral seviyesi olacaktır deniyor.
@Dr. Hiluluk çıkıyor. Dof amiral seviyesi bekliyor. Amiralleri alçaltma söz konusu. Serinin zirvelerinden amiraller.
Ne ettin Smoker. Luffy'i niye böyle bir örnekte kullandın.Bir kişinin aynı anda iki Amiral'i yenmesi, Luffy'nin 2+2=? sorusuna doğru cevap vermesi kadar mümkün.
O yemekle alakalıydı ama hacı. Başka bir şey olsa hesaplayamazdı.Ne ettin Smoker. Luffy'i niye böyle bir örnekte kullandın.
Günde 5 öğünden 3 günde 15 öğün kaçırdığını uyanır uyanmaz hesaplayacak kadar hızlıydı. Lütfen...
Ben şöyle düşünüyorum; Shiki’yi hemen paketlemek istediler bence. Belki tek dalsalar sonuçta teke tek de ne olacağı belli olmaz. O yüzden tam da kendi yerlerinde en az zararla işi bitirmek istemişlerdir.Shki'nin Garp ve Sengoku ile savaşını gorebilsek net karar veririz.
Shiki ne kadar zorlayabilmiş,direk dayak mı yemiş?
Bunlar önemli Garp ve Sengoku ile bir süre bile 2v1 atabildiyse.
Seride yenmeyi başarabilecek biri de çıkabilir.İmkansiz çok abartı oldu bence.
Aklın yolu bir hahahaBence de imkansızdır hacı. Bak @Mr.Bushido gibi bir Zoro fanıyla hemfikir oluyorum. O kadar imkansız.
Bana Garp-Sengoku ikilisi Shiki'yi kullanarak dar alanda kısa pas yapmışlardır gibi geliyor.
Hocam seride mevkilerin ağırlığımı kaldı.En basit şey ise; Hiç bir Supernovayı ezdirmeyen Oda Amiral de ezdirmez. O zaman seride ağırlıkları kalmaz. Bence hiç bir zaman böyle bir şey mümkün değil.