Akainu bir tane daha vuramazdı. Zaten deliğe düşmüştü. Beyazsakal çok rahat bir darbe daha vururdu. Ayrıca Akainu Beyazsakalın onda biri kadar darbe almamıştı. Eşit şartlarda da değiller. Beyazsakal yaşlı, hasta ve beklemediği biri tarafından kalbi delindi. Akainu ise altın çağında ve neredeyse hiç hasar almadı. Beyazsakal boş beleş adamların kurşunlarını yediyse akainu yemediyse ikisinin arasındaki farkı gösterir nedir hacı hem. Yaşlı hasta ve beklemediği birinden hasar almış biri ile gücünün zirvesinde olan ve sayı vs. üstünlüğü olan birini nasıl bu şekilde karşılaştırıyorsunAkainu da WB'ye tek attı o zaman? Sorun sadece WB'nin başkaları savaştığını söylemenizde. WB o yaraları aldı onlarla devam etmek zorunda kaldı da Akainu da WB haricinde ne yapıyordu boş boş dolaşıyor muydu? Hayır o da savaşıyordu. Ki adam Vista ile Marco'nun birlikte yaptığı saldırıyı yedi yine de devam etti. WB boş beleş adamların kurşunlarını yediyse Akainu yemediyse bu ikisi arasındaki farkı gösterir zaten. WB dayanıklılığını sergiledi çünkü o saldırıları atlatamadı. Olaya tek taraflı bakılıyor bana kalırsa. Teach işini bitirmese bile WB ölecekti bu çok ortada olan bir şey. Adamın kafasının bir kısmını alan böğrünü dağlayan adam Akainu idi.
Senin lafınla da Akainu da bir tane koysaydı WB'ye işi kökünden hallediyordu.
Akainu yaşlı, hasta, kalbi delinmiş bir halde olsa ayağa zor kalkardı. Elime Kairouseki sopa alsam ben bile dövüşürdüm onunla Yani ortada eşit şartlar falan yok. Ayrıca Akainunun hala yaşıyor olması saçmalığın daniskasıdır.