Banada öyle geliyor ama içimden bir ses 2.marineford arcı olur ve biterse o zaman %10-0 arası olacak diyor.Anket yenilense o oran en az %40 olur.
Banada öyle geliyor ama içimden bir ses 2.marineford arcı olur ve biterse o zaman %10-0 arası olacak diyor.Anket yenilense o oran en az %40 olur.
Bence böyle;Benim gözümde şu an Shanks>Kaido>Akainu>Bm>Bb>Aokiji>Kizaru>Fujitora>Ryokugyu. Aokiji yonko seviyesi kizaru bir tık altı. O da nerdeyse yonko.
Ben amiral=yonkou savunuyorum. Ama karakter olarak Akaiunu=Shanks=Kaido>Bm=Aokiji>Bb=Kizaru>Fujitora=ryokugyu listem aşağı yukarı böyledir ama dediğim gibi yakın seviyeler bunlar daha üst bir seviyeye çıkacak BB olur sadece, o da final villaini falan olursa.Benim gözümde şu an Shanks>Kaido>Akainu>Bm>Bb>Aokiji>Kizaru>Fujitora>Ryokugyu. Aokiji yonko seviyesi kizaru bir tık altı. O da nerdeyse yonko.
Garp ile kizaru arasına luffy koy tamamdırBence böyle;
Kaido> BM > Dragon >= Shanks >= Akainu >= BB > Garp > Kizaru >= Aokiji > Sengoku > Fujitora >= Ryokugyu
Aksine MF deki gibi amiraller tayfayla top gibi oynarsa, %60-%70 lere çıkar oran.Banada öyle geliyor ama içimden bir ses 2.marineford arcı olur ve biterse o zaman %10-0 arası olacak diyor.
İşte onu bekleyip göreceğiz diyecem de en az daha 1-1,5 yıl vardır herhalde kim öle kim kalaAksine MF deki gibi amiraller tayfayla top gibi oynarsa, %60-%70 lere çıkar oran.
Çok iyimser düşünmüşsün.İşte onu bekleyip göreceğiz diyecem de en az daha 1-1,5 yıl vardır herhalde kim öle kim kala
bence sadece wanodan sonra bile en az 2 hatta 2.5 sene varİşte onu bekleyip göreceğiz diyecem de en az daha 1-1,5 yıl vardır herhalde kim öle kim kala