Bunu söylemek için ne kadar aldın söyleSanji o vücutla Kral hakiyi üst seviye kullansa üç tane amiral bile alır.
Bunu söylemek için ne kadar aldın söyleSanji o vücutla Kral hakiyi üst seviye kullansa üç tane amiral bile alır.
Sanji, amirallere ve Kaido'ya kolay lokma olmaz da yazmışAbi kafana silah mı doğrulttular doğru de.
Öyle tabi bence Sanji seri sonunda korsanlar kralı olabilir dikkat etmek lazımSanji, amirallere ve Kaido'ya kolay lokma olmaz da yazmış
Seri sonu içinse Sanji zaten amiral seviyesi olucak en kötü. Amiralden kastım da Kizaru. Yonko seviyesi de olabilir bence.Sanji, amirallere ve Kaido'ya kolay lokma olmaz da yazmış
Şey... ikiside aynı şeySeri sonu içinse Sanji zaten amiral seviyesi olucak en kötü. Amiralden kastım da Kizaru. Yonko seviyesi de olabilir bence.
Öyle tabi bence Sanji seri sonunda korsanlar kralı olabilir dikkat etmek lazım
Seri sonu için yazmadı son power up'ı için yazdıSeri sonu içinse Sanji zaten amiral seviyesi olucak en kötü. Amiralden kastım da Kizaru. Yonko seviyesi de olabilir bence.
Az ve özŞimdi dikkat ettim de kimse alamaz diyenler %21 imiş. Ben amiral lobisi daha güçlü sanıyordum meğer sesi çok çıkan bi avuç insanmış.
Benim gözümde şu an Shanks>Kaido>Akainu>Bm>Bb>Aokiji>Kizaru>Fujitora>Ryokugyu. Aokiji yonko seviyesi kizaru bir tık altı. O da nerdeyse yonko.Şey... ikiside aynı şey
Anket yenilense o oran en az %40 olur.Şimdi dikkat ettim de kimse alamaz diyenler %21 imiş. Ben amiral lobisi daha güçlü sanıyordum meğer sesi çok çıkan bi avuç insanmış.