Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] 2 Amiral'e Karşı Kazanabilecek Biri Var mı ya da Olacak mı?

Seride 2 Amirale karşı Kazanabilecek kişi var mı?

• Gol D. Roger

Kullanılan: 337 55.5%
  • Monkey D. Garp (Gençliği)

Kullanılan: 205 33.8%
  • Monkey D. Dragon

Kullanılan: 106 17.5%
  • Edward Newgate (Gençliği)

Kullanılan: 279 46.0%
  • Monkey D. Luffy (Serinin sonlarında)

Kullanılan: 288 47.4%
  • Marshall D. Teach (Serinin sonlarında)

Kullanılan: 186 30.6%
  • Diğer (Belirtiniz)

Kullanılan: 54 8.9%
  • Hayır yok, ama serinin sonlarına doğru olabilir

Kullanılan: 39 6.4%
  • Hayır yok ve muhtemelen olmayacak da

Kullanılan: 123 20.3%
  • Rocks D. Xebec

Kullanılan: 90 14.8%

• Kullanılan toplam oy
    607
Garp kazandığında gayette ayaktaydı yalnız. Xebec'i çok pis dövmüş de olabilirler.

Nitekim Shiki de Garp ve Sengoku ile atıyor.
Garp'ın ağzı gözü kan içindeydi. Roger'in bile onu bu hale getirebildiğini düşünmüyorum. Xebec çok ayrıcalıklı bir korsan, Tiç'in daha güçlü bir versiyonu gibi. Xebec Roger ve Garp'a karşı tek başına bile kapışmış olsa, 2 Yonko ayarı adamla kapışmış demektir, ve bu adamların dövüş sonrası ne hale geldikleri malum. Roger Korsanların, Garp da Denizcilerin en güçlüsü konumunda, bu ikisine karşı kapışabilmek bile çok büyük bir başarıdır ki bu adam kapışmaktan da ötesini gerçekleştirmiş. Xebec iki Amirali de alabilecek belkide tek kişidir. Belki Roger de o seviyededir ama o da muamma doğrusu. Roger vs Garp & Sengoku gibi bir eşleşmenin sonucunda Roger'in şansı pek yok.

Garp ve Roger sadece Xebec e dalmadı ekibine daldı.Bigmom-Beyazsakal-Kaido olan.Kaido yu zaten saymayın daha toydu orda.2-3 gibi bir mücadele geçti.

Pardon ya ben anlamadım Buggy kısmını. Ben sağkol olayına hep şu yönden bakıyorum yani Marco ile herhangi bir amirali bir adaya bıraksan ve savaşsalar hangisi sonunda hayatta kalır. Yada Jozu ile herhangi bir Amirali öldüresiye savaştirsan kim hayatta kalır. Yine aynı şekilde Marineford'da kazanan taraf kimdi. Yanı sonuç olarak o kadar güçlü görülen Sağ kol mu kurtardı Ace'i platforma bile yaklaşamadılar. E denk ise platforma çıksalardı üstünlerse Ace'yi kurtarsaydilar.
Sağkollardan Ray ve Benn Amiral alma şansına sabip iki karakter. Bu ikisinin dışında Amiral alabilecek sağkol yok bence, belki zorlar. Amiraller ile sağkollar arasındaki fark, Yonko ile Amiraller arasındaki fark kadardır diye düşünüyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık