Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] 2 Amiral'e Karşı Kazanabilecek Biri Var mı ya da Olacak mı?

Seride 2 Amirale karşı Kazanabilecek kişi var mı?

• Gol D. Roger

Kullanılan: 337 55.5%
  • Monkey D. Garp (Gençliği)

Kullanılan: 205 33.8%
  • Monkey D. Dragon

Kullanılan: 106 17.5%
  • Edward Newgate (Gençliği)

Kullanılan: 279 46.0%
  • Monkey D. Luffy (Serinin sonlarında)

Kullanılan: 288 47.4%
  • Marshall D. Teach (Serinin sonlarında)

Kullanılan: 186 30.6%
  • Diğer (Belirtiniz)

Kullanılan: 54 8.9%
  • Hayır yok, ama serinin sonlarına doğru olabilir

Kullanılan: 39 6.4%
  • Hayır yok ve muhtemelen olmayacak da

Kullanılan: 123 20.3%
  • Rocks D. Xebec

Kullanılan: 90 14.8%

• Kullanılan toplam oy
    607
Millet tutturmuş önce bir Sağ kol alsınlar Marco vs Kizaru, Aokiji vs Jozu örnekleri verip duruyorlar ya arkadaşlar sonuçlara bakalım bu saydığıniz sağ kollar Amiralleri geçebildi mi geçemedi mi birisine bir Garp vurdu Kamisine kavuşuyordu, üstüne geldi Kizaru vura vura taciz etti birde Akainu bunu tek yumruğu ile geri itiyordu. Diğerinin de tek önemli ani Aokiji başka yere odaklanmış iken omuz atmak oldu. O da en son tek kol ile gemisine kaçıyordu. Birde Jozu buz kütlesi fırlattı onu da yine Akainu tek yumruk ile durdurdu. Eee Sağ kol ne yapmış tam olarak bunlara?

Millet tutturmuş önce bir Sağ kol alsınlar Marco vs Kizaru, Aokiji vs Jozu örnekleri verip duruyorlar ya arkadaşlar sonuçlara bakalım bu saydığıniz sağ kollar Amiralleri geçebildi mi geçemedi mi birisine bir Garp vurdu Kamisine kavuşuyordu, üstüne geldi Kizaru vura vura taciz etti birde Akainu bunu tek yumruğu ile geri itiyordu. Diğerinin de tek önemli ani Aokiji başka yere odaklanmış iken omuz atmak oldu. O da en son tek kol ile gemisine kaçıyordu. Birde Jozu buz kütlesi fırlattı onu da yine Akainu tek yumruk ile durdurdu. Eee Sağ kol ne yapmış tam olarak bunlara?
Jozu en son tek yemişti birde. Doflamingo bile arkası dönükken tek yemedi Jozu yedi. Savaşın sonunda meyve halinden kalmış malları toplar gibi sırtladılar Jozu'u.

Yani daha geçen arc Jinbeinin yumruk ile gemiden tek vuruşta devirdiği Bigmom'da bir yonkou.

Yonkou dokunulmaz algısının çoktan yıkılmış olması gerekiyor halbuki.

Marco'yu kelepçeyle durdurmaya çalışan Kizaru'ya kelepçe taksak Buggy'den güçsüz olacağı gerçeği, kelepçeyi saymazsak Marco'ya sadece Garp'ın hasar verebildiği gerçeği ile iyi kapışır :)

Jozu en son tek yemişti birde. Doflamingo bile arkası dönükken tek yemedi Jozu yedi. Savaşın sonunda meyve halinden kalmış malları toplar gibi sırtladılar Jozu'u.

Yani daha geçen arc Jinbeinin yumruk ile gemiden tek vuruşta devirdiği Bigmom'da bir yonkou.

Yonkou dokunulmaz algısının çoktan yıkılmış olması gerekiyor halbuki.
Yonko'ya dokunulabilir ama hile hurdasız kolay kolay yenemezsin. Hiçbir Amiralin herhangi bir Yonko karşısında şansı yok. Belki yaralarlar ama şansları net bir şekilde yok. Düşünsene Aka vs Kaido veya Şanks falan oluyor :D Yerden yere vururlar, bütün samimiyetimle söylüyorum. En güçlü denizci Garp idi o da maks Yonko seviyesi ;)

Linlin için amiral bile olabilecek kadar potansiyelli dendi çocukken. Yani korsan olup yonkou olan Linlin denizci olup amiral olsaydı, bu durumda 2 amiral Linlin, 1 yonkou Linlin tarafından yenilecek miydi yoksa 2 amiral Linlin 1 yonkou Linlin'i yener miydi? Kararsız kaldım açıkçası ama neticede Linlin kazanırdı.

Dünyanın en iyi kılıç ustası olmak ;)

http://www.korsanfan.com/konu/shanksın-amacı-ne-olabilir.5470/
Çocukluğundan Amiral, gençliğinden Xebec'in çırağı, Erişkinliğinden Yonko çıkıyor Linlin'den ;)

Marco'yu kelepçeyle durdurmaya çalışan Kizaru'ya kelepçe taksak Buggy'den güçsüz olacağı gerçeği, kelepçeyi saymazsak Marco'ya sadece Garp'ın hasar verebildiği gerçeği ile iyi kapışır :)
Buggy'den güçsüz mu olacak? Reis senin yorumlarını beğenirdim ama bu olmamış iste çok boş yapmisin. Bu adamların sadece meyve ile amiral olduğunu falan mi zannediyorsun gerçekten. Kizaru'nun tanitim sayfasını baştan oku bence. Sagkollarin Amkiraller karşısında işlevsiz kaldığı gerçeğini de gözardı etme bence.

Buggy'den güçsüz mu olacak? Reis senin yorumlarını beğenirdim ama bu olmamış iste çok boş yapmisin. Bu adamların sadece meyve ile amiral olduğunu falan mi zannediyorsun gerçekten. Kizaru'nun tanitim sayfasını baştan oku bence. Sagkollarin Amkiraller karşısında işlevsiz kaldığı gerçeğini de gözardı etme bence.
Buggy benzetme ya, anlaman gerekirdi. Yazarken bir kaç kez düzenlemeyi düşündüm ama o kadarı da anlaşılır diye düzenlemedim. Meyvesiz Wb'ye dönerdi diyelim, pek fark etmiyor bence. Wb, Amiraller ve meyve sahibi herkes yapabileceği en büyük hatayı yapıp meyveye yükleniyor, bu da Şanks gibi Haki Master'ların karşısında çaresiz duruma düşmelerine neden oluyor. Elbette Amiraller Haki'de ileri seviyedeler ama meyveleri olmadan ne yapabilirler ki? Haki seviyeleri Garp kadar ileri düzeyde olmadıkça Meyvesiz pek bir önem arz etmiyorlar. Ayrıca Amiral vs Sağkol kapışmasını sadece MF'de gördük. Onun haricinde Sabo vs Fuji var ki bu versusta Sabo solkol muhtemelen. Mf'deki sağkol Marco idi ve kelepçesiz bütün sahnelerde Amiraller karşısında iş yaptı. Aka'nın karşısına Vista ve Marco değil de Marco ve Ace çıksaydı, bence durum daha farklı olabilirdi. Ayrıca başkalarını iyileştirebildiği gösterilen Marco nasıl Mf'de Wb'i veya herhangi bir Wb korsanını iyileştiremediği muamma.

Buggy benzetme ya, anlaman gerekirdi. Yazarken bir kaç kez düzenlemeyi düşündüm ama o kadarı da anlaşılır diye düzenlemedim. Meyvesiz Wb'ye dönerdi diyelim, pek fark etmiyor bence. Wb, Amiraller ve meyve sahibi herkes yapabileceği en büyük hatayı yapıp meyveye yükleniyor, bu da Şanks gibi Haki Master'ların karşısında çaresiz duruma düşmelerine neden oluyor. Elbette Amiraller Haki'de ileri seviyedeler ama meyveleri olmadan ne yapabilirler ki? Haki seviyeleri Garp kadar ileri düzeyde olmadıkça Meyvesiz pek bir önem arz etmiyorlar. Ayrıca Amiral vs Sağkol kapışmasını sadece MF'de gördük. Onun haricinde Sabo vs Fuji var ki bu versusta Sabo solkol muhtemelen. Mf'deki sağkol Marco idi ve kelepçesiz bütün sahnelerde Amiraller karşısında iş yaptı. Aka'nın karşısına Vista ve Marco değil de Marco ve Ace çıksaydı, bence durum daha farklı olabilirdi. Ayrıca başkalarını iyileştirebildiği gösterilen Marco nasıl Mf'de Wb'i veya herhangi bir Wb korsanını iyileştiremediği muamma.
Pardon ya ben anlamadım Buggy kısmını. Ben sağkol olayına hep şu yönden bakıyorum yani Marco ile herhangi bir amirali bir adaya bıraksan ve savaşsalar hangisi sonunda hayatta kalır. Yada Jozu ile herhangi bir Amirali öldüresiye savaştirsan kim hayatta kalır. Yine aynı şekilde Marineford'da kazanan taraf kimdi. Yanı sonuç olarak o kadar güçlü görülen Sağ kol mu kurtardı Ace'i platforma bile yaklaşamadılar. E denk ise platforma çıksalardı üstünlerse Ace'yi kurtarsaydilar.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık