Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1183 Spoiler Yorumları

Yemin ederim bağımlılık yapan bu seri değil artık benim için, tamamen bu forum ya. spoilerları okuyorum ve gram ilgimi çekmiyor artık. Direkt yorumlara geçiyorum. Forumun komik ve trajikomik yorumları beni seriden daha çok eğlendiriyor şuan.

Buna karakter gelişimi mi yoksa karakter çöküşü mü demeliyim ondan emin olamadım. Ama sanki sanji de Zoro gibi yapıyor. Çocukları öldürmeye çalışan bir gerçek bir kadın olsa, büyük ihtimalle Sanji de Zoro gibi ona saldırırdı. (Zoro vs Kar Kadın)
Reis Zoro için düşmanın cinsiyeti asla farketmez örneklerini gördük ama bahsettiğin kritik durumda bile Sanjinin kadınla dövüşemeyeceğine eminim Kalifa ile olan dövüşü gibi olur muhtemelen
Yav bak spoilerada utan Sanji balıklama atlamış Zazaya. :D
Spoilerın fos çıktığı çok oluyor reis sen işin aslını görmeden acele etme :D

IMUnun bölümdeki tüm repliği ;

--ANTİK KRALLIKTA hep bunlarla işte IMU abiniz. 900 SENE ÖNCE girdim pavyona, mekan sahibi atladı vay IMU nasılsın hoşgeldin falan, dedim nereden tanıyor acaba, meğersem ELİMDEKİ DEĞNEĞİ görmüş. Benim orada bir ARKADAŞ var. asıl ismi MONKEY. arkadaşları JOYBOY diyorlar. başbaşayken de ben DOZAN diyorum

Metin şöyle : ''Imu, Nika ve Niddhögr'un tıpkı Dozan gibi öleceğini söylemiş. ''

Şimdi NİKA ve NİDDHÖGR derken ne demek istiyor, hakiki olanlarını mı, meyve hallerini mi, yoksa Avatarlarını mı kastediyor ?

--Hakiki olanları kastediyorsa, zamanın behrinde yaşayıp ölmüşler zaten, bu ihtimal elenir.
--Meyve hallerini kastediyorsa, hiçbir meyve ruhu öldürülemez, her zaman geri geliyorlar.
--Geriye tek seçenek Avatarları kalıyor. Nika ve Niddhögr'ün Avatarları yaşıyor ama Dozan dediği kişi ölmüş,

İşin içinde IM'in hitabet şeklini de katarsak Dozan'ın aynı Nika ve Niddhögr gibi Eski/Antik/Tanrısal bir varlık olduğu, Avatarının ise yeni veya eski bir tarihte öldüğü, eski bir tarihte öldüyse aynı NİKA ve Nidhhögr gibi çok uzun yıllar sonra kendine yeni bir Avatar bularak geri döneceği, yeni tarihte öldüyse derhal bir Avatarla geri döneceği sonucuna ulaşabiliriz.

Özetle Dozan, JoyBoy'un gerçek adı değildir, yeni bir şeytan meyvesiyle karşılaşacağız, IMU da onu görünce sen ölmemiş miydin deyip bizi tekrar flashbacke gönderecek.

IM'in başarımları ;

--Bir devin elini kesti, el şuan sapasağlam
--Bir devin ayağını kesti, ayak sapasağlam
--Zoro'ya saldırdı, Zoro ayakta Sommersi kesecek
--Sanjiye saldırdı, Sanji ayakta Zaza'yı dövecek
--Loki'ye saldırdı Shamrock+Gunko ikilisi kadar hasar atamadı henüz.

Şu adaya yaşlı Garp gelse daha çok iş yapardı. @ArthurPendragon

IMUnun JoyBoy'u yendiği hiçbir yerde geçmiyor.

Şahsen 900-800 yıl aralığındaki IMUnun şimdikiyle hem şekil şemal hem güç anlamında hiçbir alakasının olmadığını düşünüyorum.

Eski tarihlerde bu kadar güçlü olsa koltuğu kimseye bırakmazdı, muhtemelen 20 krallığın hepsi birbirine denk çıkacak.
Dozanın Karasakal çıkmama ihtimali çok iyi oldu buna sevinebilirim

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık