Biri kapanmadan diğeri açılıyor. Şimdi de Dozan kim diye merak et.
Normal değil mi? Daha Luffy kendini tanıtmadı bile. Nika Nidhogg Ragnir Dozen hep öncesinde karşılaştığı kişilerden bahsediyor ama JoyBoy'u da Nika'dan farklı olarak bahsediyor gibi duruyor. Akledenler için büyük bir ibret var burada.İmu'da sade Nika diye çağırıyor hayret @Alpamis

Bence büyük bir karakter gelişimi Sanji içinBeni bu bölümde heyecanlandıran tek gelişme Sanjinin hayal bile olsa kadına benzeyen bir şeyle dövüşecek olması
One piece tarihinin en büyük karakter gelişimi olur hatta ama Sanji karşısında kadını görünce burnu kanar bayılırBence büyük bir karakter gelişimi Sanji için
Hocam adam daha yeni geldi bismillah ve zaten daha sadece kara alevlerle savaşıyor ve op fightları böyle zaten devasa gücü olanlar figh başı ezik gibi giriyor şuan zaten muhabbet havasında ooo ragnir naber ya nası sattın beni nidhogg oğluşum yeni sahibine alıştınmı v.s v.s tam kahve sohbeti modunda loki vurdukçada muhtemelen devasa hakisi ile hasarı bi nebze emip ve özel güçleriyle yeniliyor kendini şahsen ben daha potansiyelini gösterdiğini düşünmüyorum eğer gösterirse de kral hakisi ile tüm adaya diz çöktürmesi lazım joyboyu yenen birinden bahsediyoruzImu'ya power up lazım maalesef.