Alamet haki mi yoksa alev`emi haki basıyor?Bu bölümle birlikte Alamet'in haki olduğu netleşti benim için. Herkes kullanamıyor olsa da, istisnasız herkeste haki var.
Alamet haki mi yoksa alev`emi haki basıyor?Bu bölümle birlikte Alamet'in haki olduğu netleşti benim için. Herkes kullanamıyor olsa da, istisnasız herkeste haki var.
İmu haki salınca uçuyor sanjiAbi Sanji’yi bu ortamda fileto cevirme yaparlar bence hic girmesin kavgaya
Hahaha. Ulan şimdi anladım. Yalnız çok andırmış yav.
Mantıklıymış bu.luffy’de belki imu gibi beyaz dumanını kullanabilir. Imu alevi şekillendirebiliyor. luffy’de lucci ile kapışırken dumanından gözlük yapmıştı. Komedi unsuru idi ama olmaz değil. Belki güç veremez ama savunma veya başka şeylerde işe yarayabilir.
Ben de aldım bu duyguyu. İlk defa yemek konusu hoşuma gitti. Ve yeterli değil demesi felan daha da iyi veriyor atmosferi.Yalnız Luffy'nin İmu'daki haki olayını hissedip hazırlık yapması/yemesi muazzam detay ya. Diğer herkes lay lay lom havasında tabiri caizse. Şu an İmu gerçekliğini (gerçek anlamda) hisseden tek karakter. Loki bile o kadar farkında değil gibi.
Reis yenmek için hazırlık yapıyor, öyle durdurmak için.
Bence Luffy daha uyanışını tam potansiyel kullanamıyordur.Daha çok farklı teknikler gösterecektir.Mantıklıymış bu.
Yeterli enerjiyi alırsam yenerim iması da var güveniyor bir yandan da kendine.Ben de aldım bu duyguyu. İlk defa yemek konusu hoşuma gitti. Ve yeterli değil demesi felan daha da iyi veriyor atmosferi.